Ha elrabolnak az ufók és vmi miatt választanod kell melyik hőmérséklet halált választanál? Az egyre csökkenő hőmérsékletet vagy pedig a növekvőt? Ha túlélő akarsz lenni a Földet felrobbantják.
Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 15:17
1/10 anonim válasza:
Csökkenő. Főleg ha előtte ihatok bármennyit.
2/10 A kérdező kommentje:
Én a növekvőt választanám. Mert nem fagy le semmim, nem ijesztő, nem fázok. És ha már nagyon melegem lesz elájulok és többé nem kelek fel.
2018. szept. 2. 15:35
3/10 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy a kérdező egy valóságtól elrugaszkodott kérdést tett fel, így a válasz is lehet hasonló. Nos én rövid úton lecsapnám azt az ufót, aztán visszatérnék addigi tevékenységemhez. Csak nem képzeli egy holmi ufó, hogy meghatározhatja, mit tegyek?
4/10 anonim válasza:
Rosszul tudod kérdező. ha már nagyon meleged lesz, előbb üvölteni, vinnyogni fogsz, a falat az ujjad tövéig kaparod, és csak utána ájulsz el. És ez akár órákig is eltarthat.
5/10 A kérdező kommentje:
Olyan halál lesz a növekvő mint amikor egyre közelebb kerülsz egy forró csillaghoz.
2018. szept. 2. 15:44
6/10 anonim válasza:
Én a csökkenőt. Azt mondják fagyhalál előtt szépeket álmodik az ember. Nem tudom ugyan, hogy ezt honnan veszik de legyen igazuk. :D
7/10 anonim válasza:
Van egy ilyen novella, régen olvastam, egy űrhajós valahogy a Holdon maradt egy szkafanderben, és elromlott a hőkiegyenlítője is. Először a napra ült, de elkezdett felforrósodni az űrruha, úgyhogy árnyékba húzódott, de az meg egy idő után cidris lett. Ide-oda kúszott, hogy egy köztes hőmérsékletet tartson fenn, és gondolkodott, hogyan jobb meghalni. Végül a fagyhalált választotta.
8/10 A kérdező kommentje:
Melyik volt ez az űrhajós sztori? Érdekes.
2018. szept. 2. 22:02
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, nagyon rég olvastam, és sajnos csak ennyire emlékszem az egészből.
10/10 Bátor Tintanyúl válasza:
Volt egy kivégzési mód az ókori görögöknél, a bronz bika. Keress rá, és gondold át újra az ufóknak adandó válaszod. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!