Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi sül ki abból ha egy ember...

Devinpro kérdése:

Mi sül ki abból ha egy ember és egy állat közösül?

Figyelt kérdés
Ez engem csupan azert erdekel mert a minap talalkoztam egy kisse (számomra )undoritónak tartott esemennyel. Ami ugy zajlott hogy egy faszi éppen egy lóval aztán pedig a kecskevel kozosult es mind a ketszer belesult. Es mielott hülyenek gondoltok nem neztem vegig hanem egy rovid intro volt az egesz es csak reklmkent talalkoztam vele. Szovalal a kerdesem az lenne hogy nem igy születnek a kentaúrok meg a hasonloak... szoval lehet valamifele utod az ember es az allat keresztezesebol?

2018. aug. 29. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

" Es mielott hülyenek gondoltok nem neztem vegig hanem egy rovid intro volt az egesz es csak reklmkent talalkoztam vele."

Persze, mert ilyen reklámok szoktak előjönni úgy általában, hát hogyne...

2018. aug. 30. 09:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Te hol lógtál az ötödikes bioszórákról? (Legalábbis, ha 50 év távlatából jól emlékszem, akkor volt szó róla.)
2018. aug. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!