Hiszel a vonzás törvényében? Vannak tapasztalataid ezzel kapcsolatban?
Remélem, hogy a második felhasználó csak trollkodott.
Ha tényleg trollkodott, akkor nem vicces amit írt, hanem ijesztő, mert nem lehetetlen elhinni, hogy ennyire hülye emberek vannak.
Ha nem trollkodtál.. hát akkor légyszíves add meg a szülészorvosod nevét, csakhogy nála ne szüljek, mert nem akarom, hogy az én kölykömet is így a fejére ejtse mint téged.
Anyám hisz az ilyenekben, én amit nekem nem bizonyítnak be fizikai/kémiai képletekkel, azt nem hiszem el.
Anyám a munkahelyén (pékség) egyszer arra gondolt, hogy de szívesen enne most egy almát, majd bejött egy bácsi és adott neki egyet. De én ezt úgy hívom: VÉLETLEN EGYBEESÉS. Mint ahogy a többi babona és tévhit "alapja". Volt egyszer egy kutatás, amikor már nem tudom milyen, de okosabb fajta állatoknak (gondolom patkány) rendszertelenül adtak ételt. Később azt vették észre, hogy az állatok furcsa, más-más mozgásokat végeznek, mivel a véletlen egybeesések hatására "megtanulta", hogy akkor kap kaját, amikor körbe-körbe futkoz, ketrecet rág, vakarózik stb. Szvsz ugyanez az emberi babona alapja is :D (érdekes viszont, hogy bár én rohadtul materialista vagyok, a lekopogás ha elmarad, 80-90%os az esély, hogy megbánom a kijelentésemet. Pedig tök hülyeség.) (na mindegy, már kicsit elkalandoztam) ( :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!