Pókszázlábú a szobámban, mit tehetek ellene?
Valószínűleg az ágy mögött a padló és a fal találkozása az, ahol lakik, ha szegély van, akkor azt le kell venni és bőségesen megszórni durva hatású rovarirtóval.
Ha találsz alatta nyomokat, akkor alaposan tisztítsd meg. Ha parketta van. akkor az alá is mehet, persze nem teljesen biztos, hogy pont ott, csak valószínű, a legjobb, ha az összes szegélyt leveszed, ha nem problémás.
Készülj fel rá, bőségesen vásárolj rovarirtót és fújj mindenhová, az a biztos, körben a fal tövébe.
Nem biztos, hogy pont pókszázlábú, van egy pár fajtája és kegyetlen a csípése, jogos a félelem tőle, lakásban nincs helye.
A rovaroknál egy piramisszerű fejlődési modellt kell elképzelni.
Ha van tíz imágó, akkor van száz lárva és ezer pete már, szóval ennyivel nem úszod meg.
Csak most olvastam a kérdést, gondolom, azóta megoldódott.
Én spray-vel fújtam le az előző lakásban mindig. Ott láttam először ilyen állatot, nem is tudtam, hogy mi az. Egy gyakoris ismerősöm mondta meg leírás alapján. :)
Szóval az az első hatalmas volt, és ijesztő, ráadásul besprintelt az ágyam mögé. Nem mertem elaludni miatta, így inkább elhúztam az ágyat a faltól (egy jó nagy franciaágyat...), és szerencsém volt, mert ott állt egyhelyben a falon.
Ezután még kettő jött be, legalábbis nem láttam többet.
Sima pókspray-vel fújkáltam őket, mert az volt otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!