Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes a vízzel...

SIDLER22 kérdése:

Mennyire veszélyes a vízzel és az árammal egyszerre játszani?

Figyelt kérdés
Korábban feltettem egy kérdést, hogy a víz hálózati árammal bontható-e. Választ (természetesen) nem kaptam, de elmagyarázták, hogy ez mennyire über veszélyes (mintha én nem tudtam volna) és hogy semmiképp ne csináljam. Aztán elkezdték mesélgetni a saját kis sztorijaikat az áramütéssel. De akkor most létrehozom ezt a kérdést. Ide nyugodtan meg lehet írni, hogy mennyire veszélyes ez az egész. A másikra pedig válaszokat várok nem figyelmeztetéseket. Köszi!

2018. jún. 27. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kicsit sem veszélyes, csináld csak!
2018. jún. 28. 08:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Hülyegyerek, nem volt elég az a kérdés?

Önként sétálsz bele a f...szerdőbe a mi időnket rabolva.

Tudod mit?

Feküdj bele a kádba, aztán bontsál vizet váltóárammal. Legalább nem adod tovább a géneket. Természetes szelekció.

2018. jún. 28. 10:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Többet itt se kérdezek semmit.
2018. jún. 28. 14:52
 14/14 Wadmalac ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha nem tudod belátni, hogy ha te hibázol, előbb-utóbb nem marad kivel szóba állnod.
2018. jún. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!