Ha egy pohár normál csapvízbe belevezetem a hálózati áramot akkor fog-e vízbontódás történni?
Egyenáram kell hozzá.
Sokkal kisebb feszültség, mint a hálózati.
Ha ennyire nem vagy tisztában az elvekkel, ne játssz vele, mert ÉLETVESZÉLYES!
Előbb fog forrni, de még előtte agyonvág téged.
Ha pedig sikerül bontani, a durranógáz is okozhat meglepetést.
ne csinald pls, fogalmad nincs h mit akarsz, attol h lattad valahol...
ui: egyenáram....
engem rázott már meg a 220 és ha nincs kapcsolo... 1 napig voltam csak ekg-n(-minden jo volt), de nem akarlak teged is oda kuldeni, és hozza kell tenni h bal kezzel fogtam meg, sziven átment és ha kemenyen nem alszok, napi 4 ora egy hetig es sportolok meg mindig szur, (ui egy olyan eszkozon keresztul tortent amin pár vol mehetne át, de ugylatszik h vannak elrontott darabok is, egy fázisceruza volt.... jah szivas)
Hát ez kész :D
Haverom mindig mondja, hogy itt választ nem fogok kapni csak annyit, hogy "ne csináld ha nem értesz hozzá!". Korábban már olvastam én is ilyeneket. Egy srác kérdezte, hogy hol lehet komolyabb tüzijátékokat venni erre mindenki megírta, hogy ha nem ért hozzá ne játsszon vele. Amúgy mi közötök hozzá, hogy értek-e hozzá vagy nem? Egyáltalán meg akarom-e valósítani vagy csak érdekel? Adott a kérdés. Csak válaszolni kell rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!