Persze hogy lesz! Meg 2013, meg 2014, meg 2015, stb...
2011. aug. 10. 16:13
32/39 anonim válasza:
szerintem csak arra jó ez hogy tömeghisztériát keltsen és hogy legyen valami szaftos sztori a médiában ha már ki fogytak a hírek a sorozatgyilkosokból,meg az egyforintos sztárokból,akkor ez is megteszi és ahogy közeledik 2012 annál jobban fel fogják fujni a dolgot.Csak még a súlyát nem látják.biztos vagyok benne ha angliában így felfújták a dolgokat egy ember haláláért akkor mi lessz majd 2012-ben? szerintem az emberek fogják a katasztrófát csinálni és nem az ufo-k nem is az armageddon,vagy egy világméretű árvíz méghozzá a nagy semmiért.
Mivel belátható időn belül nem várható újabb ezredforduló, most elővesszük a Maja naptárat, hogy a Maja időszámítás miatt aggódhassunk. Ez nekem azért is furcsa, mert a „Maják világa” már régen véget ért, az Ő számukra már eljött a „világvége”
A maja sztéléken talált írásokból és a nép szent könyvéből, a régészek kiderítették, hogy a maja mitológia szerint a világ teremtése – azaz 0.0.0.0.0 – a Gergely-naptár szerint időszámításunk előtt 3114. augusztus 11-ére esett. A maják innentől számítják az időt, ami azt jelenti, hogy 2012. december 20-án 12.19.19.19.19 lesz, egy nappal rá, december 21-én pedig 13.0.0.0.0. A nap éppen a téli napfordulóra esik, az utolsó nap több ország dátumszabványa szerint 20. 12. 2012 – mellett ez az oka a 2012-pániknak.
A majáknál ugyanis 13 baktun után véget ér a naptár.(nem a világ)
2011. aug. 18. 14:26
35/39 anonim válasza:
Semmi különös... Ugyan olyan eseménytelen lesz mint a többi év. Ha pedig a világvégére gondolsz nem lesz. Keress rá a neten (Pl.:google) mennyi ilyet találtak ki mióta világ a világ! :))
2011. aug. 18. 14:32
36/39 anonim válasza:
Na és!Még mondanak egy csomó ilyent,tudjátok mi volt 2000-ben...Mennyi idióta van...
2011. aug. 19. 08:53
37/39 anonim válasza:
katasztrófák lesznek az égből csak Bieber meg Flour meg SP fog hullani és házról házra járnak majd és az "Zenéikkel"szét durrantják az emberek fejét... ez lesz de viszont van a jóslat gyermeke az majd egy bozót vágó késsel meg nyirbálja őket és majd talál egy lovat meg dugja aszt lesznek kentaurok meg mindenféle korcsok.. sajnos ez lesz szal készüljél
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!