IP védelem jelentése?
Figyelt kérdés
Egészen ma reggelig azt hittem hogy tudtom hogy mit jelent, de kiderült hogy nem. Ma voltam vizsgázni ahol volt az IP védelemre irányuló kérdés és én azt írtam hogy az IP utáni első szám jelöli az eszköz porral szembeni védettségét, a második pedig a vízzel szembenit. Az utóbbit elfogadták, de az előbbit nem, ugyanis szerintük az első szám a "kezelő védettsége az eszközzel szemben". 0 mikor nincs védelem, 1 mikor a test nagy része védett, 2 mikor az ujjak védettek, stb. Ez igaz? Tényleg ezt jelenti? Mert ezt én még sehol sem hallottam így (azon az előadáson nem voltam mikor ez volt a téma). Próbáltam neten is megkeresni, de sehol nem találtam ilyen információt. Vagy nem mindig ugyanúgy kell értelmezni az IP számot?2018. jún. 18. 19:23
2/4 Szirty válasza:
kezelő elleni védettség?
Az az IQ védettség...
3/4 anonim válasza:
Csak az 5+ a por elleni védettség jelzése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!