Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A lapos Földet hogy tudták...

A lapos Földet hogy tudták eddig ilyen sikerrel eltitkolni?

Figyelt kérdés
Szerintem a Föld lapos! Tányér alakú, és a peremén jégfal található! Ez a fal nem engedi lefolyni a vizet. Bárki, aki elment a pereméig, azt katonák vették őrizetbe! Őrzik a falat, hogy senki se nyerjen tudomást, az igazságról! De az a sok katona hogyhogy nem szólja el magát? Hogyan lehet ilyen sok embert beszervezni, akik így hallgatnak? Miért nincs egy közülük, aki elmondaná, hogy igen a Föld lapos? Milyen hatalmas összeesküvés! És senki, de senki nem emeli fel a hangját emiatt! Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek? Miért nem mondják el, hogy a Föld igenis lapos?
2018. jún. 5. 14:17
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Szerintem pihenj le!
2018. jún. 5. 14:22
 2/20 Wadmalac ***** válasza:
100%

És már le is írtad, miért baromság ez a hoax:

"De az a sok katona hogyhogy nem szólja el magát? Hogyan lehet ilyen sok embert beszervezni, akik így hallgatnak? Miért nincs egy közülük, aki elmondaná, hogy igen a Föld lapos?"

És én is a gonoszok közé tartozom, meg mindenki, aki életében ült kontinensközi, 11 km magasan közlekedő repülőgépen, szóval olyan napi húszezer ember, mind hazudik velem együtt, hogy tökéletesen látszik a Föld görbülete onnan fentről.

Számolgasd csak, mennyinek kéne róla tudnia, végén kijön, hogy a Föld lakosságának olyan jó fele gonosz titkolózó kellene hogy legyen, mert ennyien simán láthatták saját szemükkel valamelyik laposföldes "tény" cáfolatát.

És az még csak a most élő embermennyiség. De több száz éve kéne titkolózni, minimum 7-8 komplett generációnak.

Ki kell tolni a diliházak határait.

2018. jún. 5. 14:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Van baj...
2018. jún. 5. 14:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondom, óriási az igény egy Lipótmező 2.0-ra!
2018. jún. 5. 14:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

a legdurvább az hogy milyen sokan vannak a lapoföld hívők..

Nem tudom felfogni hogy hihetik el

2018. jún. 5. 14:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogyha ki is derülne, hogy a Föld tényleg nem gömb (geoid) alakú, hanem lapos, akkor az milyen hatással lenne akárkinek az életére? Drágább lesz a kenyér? Fordítva nőnének ezek után a fák? Felrobbanna a Nap? Vagy mi lenne?
2018. jún. 5. 14:53
 7/20 anonim ***** válasza:

"Föld lakosságának jó fele"

Nincs az annyi, az átlag magyarnak a szomszéd faluba szóló vonatjegy is probléma, akkor ne is beszéljünk az indiai, afrikai milliárdokról, meg a repülőzgetésükről...

2018. jún. 5. 14:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen jók az értesüléseid.

Megbízható forrásból (az OPNI bezárasa óta szabadlábon lévő volt ápolt), meleg helyen (kazánház),ezért valós tényeken alapuló infóim szerint:

- a Föld igenis lapos. Nem tányér alakú, mert akkor nem kéne a jégfal, hiszen a lapos tányérból sem folyik széjjel-szana a leves,

- nem katonák őrzik a szélét, hanem olyanok, akiknek nyelvét kivágták (tehát beszélni nem tud, ezez magát elszólni sem tudja),

- lobotómián átesett (azaz érzelem nélküli),

- mindezeken kívül beléjük nevelt, hogy mások mint ők, az első találkozásnál megölik őket, emberek őrzik a végeket!

2018. jún. 5. 14:57
 9/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"A lapos Földet hogy tudták eddig ilyen sikerrel eltitkolni?"

Úgy, hogy eldugták, és csak egy gömböt mutatnak helyette, hogy használjuk ezt.

2018. jún. 5. 15:19
 10/20 anonim ***** válasza:
#2 Wadmalac. De nem is, mert a repülőgép ablakait is direkt úgy tervezték, hogy torzítsanak, ezért látják az utasok görbének a Földet, de ez hazugság! :)
2018. jún. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!