Szerintem minden kérdésedre igen a válasz, de ki kéne próbálni... A szülésnél sem a gravitációtól jön ki a baba, főleg, ha hanyatt fekszik a nő.
2018. febr. 11. 12:45
3/6 anonim válasza:
Valami ismeretterjesztőben láttam, hogy nagyon necces a dolog, mert a súlytalanságban nem úgy fűződnek le a DNS szálak mint normális körülmények közt. A minimum hogy nagy százalékban életképtelen, vagy sérült utódok jönnének létre. Állítólag ezért is van tiltva a szex az űrben az Amerikaiaknál. A film lényege az volt, hogy mindenképp mesterséges gravitációt kell létrehozni a fogantatás, és a magzat korai fejlődése idejére.
2018. febr. 11. 14:12
4/6 EagleHUN válasza:
Így van a kifejlődéséhez elengedhetetlen a gravitáció. Nem tudná a szervezet merre kell lennie a lábnak, merre a fejnek karoknak stb. Életképtelenné fejlődne bármi jó eséllyel. Nyilván állatokon kutatták már a dolgot.
A fogantatás valószínű megtörténik.
De már a megtapadásnál lennének gondok, vagy meg sem történne.
Szülést már nemigen befolyásolja a dolog.
2018. febr. 11. 16:19
5/6 anonim válasza:
Csótányok minden esetre már szaporodtak az űrben, és nem hallottam, hogy nem jó helyen nőtt volna ki a lábuk...
2018. febr. 11. 16:20
6/6 anonim válasza:
Az EMBER fejlődésének az elindulásához szükség van a gravitációra. Ez egyfajta iránymutatás a sejteknek (amelyek ekkor még egyformák), hogy melyikből melyik vége lesz az embernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!