Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha egy épülettervrajzot...

Ha egy épülettervrajzot átrajzol valaki indigóval, abból lesz gond?

Figyelt kérdés
Papír alapú tervrajz. Tegyük fel, valaki átrajzolja, mert szépnek találja magát az épületet, ami rajta van. Attól tett az illető "kárt" a tervrajzban vagy nem?
2018. jan. 4. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:

A XXI. században élünk.

Szkennelje be és nyomtassa ki.

2018. jan. 4. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Elméleti a kérdés, és akkor még nem volt más megoldás. Csak azt kérdeztem, hogy ezzel tönkre lehet - e tenni.
2018. jan. 4. 19:23
 3/5 TappancsMancs ***** válasza:
Miért pont ingdigóval? Indigóval egy másolatot szoktak egy alátett papírra rajzolni. Ha ráteszi a tervrajza az indigót átrajzolható lehetne már ha átlátszana a tervrajz - szóval szerintem körülményes. Ha mondjuk filctollal kihúzná valaki és az egy hivatalosan elfogadott és használt tervrajz egy építkezésen, abból lehetne szerintem. Bár ha a méretezéshez nem nyúlna az illető megint csak más mert akkor használható maradna. Hivatalos irat esetében talán lehetne belőle per.
2018. jan. 4. 19:56
 4/5 Wadmalac ***** válasza:
100%

Üvegezés.

Nem a buliban szokásos, hanem a beadandók előtti pánikszerű másolós.

Hátulról megvilágított üvegen átrajzolás pauszra.

Az indigóshoz rá kell nyomni a rajzra az íróeszközt, ami nyomot hagy, esetleg károsít.

2018. jan. 5. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig tanul az ember,itt sokaktól,is.
2020. szept. 18. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!