Kinek hogy sikerültek az írásbeli érettségik? Ki miből érettségizett emeltszinten?
Szia!
Nekem ritka sz@rul sikerültek. BME-re szerettem volna menni, angol nyelvvizsga mellett csináltam 80%-os angol érettségit, matematikából mentem emeltre(ebből is lesz még szóbeli, amúgy 60%-tól ötös), 53% körül sikerült, ami habár négyes, de jobbra számítottam. Fizika volt a választható tantárgyam, az is csupán 70%-ra sikerült, közel a történelemhez, ami 72%. A magyarról inkább nem is beszélek. A jelenlegi állás szerint 361 pontom van, 100%-os szóbelivel 400 lehet.
Szia!
BME-n belül hova szerettél volna menni?
Én is oda készülök. Bár én mindenféleképpen duplázni fogok, mert a magyar tanárom 1.től kezdve utált és ez a jegyeimen is meglátszódott...
Amúgy én fizikából emelteztem, ami 93%. A matekom pedig csak közép volt, de az 98% lett. Így én most elég jól állok szerintem.
matek 93 körül, infó 97 (még tavalyról) angol nyelvvizsga középfokon
töri 89%, magyar 79%, angol 83% még tavalyról.
BME építőmérnök a cél :)
Hát sok sikert nektek.
Remélem, hogy engem is felvesznek majd BME-fizikára :)
Sziasztok! én mindenből középszinten küzdöttem :)
matek: 98
angol: 94
magyar:89
töri:78
fizika:72
+ angol nyelvvizsga :) és a célom bme-energetika.. de úgynézem ez csak álom marad :) 2. helyem villamosmérnök bme-vik-en. sok sikert mindenkinek :)
Magyar 70%
Matek 75%
Töri 75%
Biosz (emelt) 44%
Angol 89%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!