Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy lehet aminósavakat...

Hogy lehet aminósavakat előállítani laborban?

Figyelt kérdés
És hogy lehetne hozzájutni?
2010. máj. 27. 01:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Pontosan mire vagy kiváncsi? Alapvetően egyszerű aminosavakat iparilag előállítani, csak leszintetizálod és kész. (mondjuk így: [link]

Boltban egyébként nem kapható tiszta aminosav, csak kutatási célokra. De leginkább azért, mert nem venne senki. A legtöbb célra egy sima fehérjekeverék ugyanúgy megteszi. Neked mire kell?

2010. máj. 27. 02:00
 2/14 A kérdező kommentje:
És hogy lehetne beszerezni vagy csináltatni valakivel?
2010. máj. 27. 15:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik aminosav kell, mire kell, és milyen tisztaságban kell.
2010. máj. 27. 18:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Minden alternatíva érdekel.
2010. máj. 27. 21:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Arginin,Alanin,Glutamin,Glutaminsav,Taurin érdekelne főleg.

Milyen minőségek vannak?

2010. máj. 27. 21:49
 6/14 anonim ***** válasza:

Itt egy link a Sigmától, nagy tisztaságú keverék, 22 aminosav van benne, 82755 Ft-ért már szállítják is.

[link]

2010. máj. 28. 00:15
 7/14 anonim ***** válasza:
A lényeget lemaradt: 99%-os tisztaság, és minden aminosavból 1g-ot tartalmaz a doboz. Ettől jobbat nehezen találsz. Most már mondd el, hogy mire kell.
2010. máj. 28. 00:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Taurin? Azzal kicsit melléfogtál sztem...

Ha gyúráshoz kell, akkor van egy csomó fehérjekeverék amit azok használnak, ahhoz nem a vegytisztaságú aminosav a fontos. A Sigmától pl molekuláris biológiai kísérletekhez való tisztaságú és mennyiségű anyagokat lehet beszerezni, főleg kutatási célokra.

2010. máj. 28. 00:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Höhö, a taurint nem is vettem észre.

Ha gyúrni akar a srác, akkor különösen ajánlom, 3 761 000 Ft/kiló áron, már lehet, hogy adnak kedvezményt, pláne, ha 10kg izmot akar a srác "építeni" :)

2010. máj. 28. 00:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez így király:D

Csak gondoltam, hogy mondjuk laborban olcsóbban elő lehet állítani mint amennyiért a shopban van.

Végül is ők is laborból szerzik csak akkor gondolom az nem 99% os tisztaságú és gondoltam megkeresem a forrást, hogy olcsóbban tudjak hozzájutni!

Amúgy rosszul tudtam h a taurin is 1 aminósav?

2010. máj. 28. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!