Hogy lehet aminósavakat előállítani laborban?
Pontosan mire vagy kiváncsi? Alapvetően egyszerű aminosavakat iparilag előállítani, csak leszintetizálod és kész. (mondjuk így: [link]
Boltban egyébként nem kapható tiszta aminosav, csak kutatási célokra. De leginkább azért, mert nem venne senki. A legtöbb célra egy sima fehérjekeverék ugyanúgy megteszi. Neked mire kell?
Arginin,Alanin,Glutamin,Glutaminsav,Taurin érdekelne főleg.
Milyen minőségek vannak?
Itt egy link a Sigmától, nagy tisztaságú keverék, 22 aminosav van benne, 82755 Ft-ért már szállítják is.
Taurin? Azzal kicsit melléfogtál sztem...
Ha gyúráshoz kell, akkor van egy csomó fehérjekeverék amit azok használnak, ahhoz nem a vegytisztaságú aminosav a fontos. A Sigmától pl molekuláris biológiai kísérletekhez való tisztaságú és mennyiségű anyagokat lehet beszerezni, főleg kutatási célokra.
Höhö, a taurint nem is vettem észre.
Ha gyúrni akar a srác, akkor különösen ajánlom, 3 761 000 Ft/kiló áron, már lehet, hogy adnak kedvezményt, pláne, ha 10kg izmot akar a srác "építeni" :)
Ez így király:D
Csak gondoltam, hogy mondjuk laborban olcsóbban elő lehet állítani mint amennyiért a shopban van.
Végül is ők is laborból szerzik csak akkor gondolom az nem 99% os tisztaságú és gondoltam megkeresem a forrást, hogy olcsóbban tudjak hozzájutni!
Amúgy rosszul tudtam h a taurin is 1 aminósav?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!