Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit láttam az égen?

Mit láttam az égen?

Figyelt kérdés
Ma, este 21:28 körül fel néztem az égre és láttam egy enyhén görbe kékesfehéres pontokból alló vonalat. Távcsóvel jobban szemügyre vettem és tisztán lászott higy el halad a csillagok mellett és nagyon lassan görbül és halad tovább. Mi a lehet ez nagyon érdekel!!?
2017. aug. 14. 21:35
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

://www.google.hu/search?q=fénypontok+az+égen&client=ms-android-samsung&prmd=mivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiO1pSuvdfVAhWiCJoKHbAfBR4Q_AUICigC&biw=360&bih=560#imgrc=ZwxwjOm47HsTQM:

ugyan ez csak sokkalta sűrűbb pontok

2017. aug. 14. 21:55
 2/15 nagelf válasza:
100%

Már 11 óra óta próbálok írni választ, csak 120perc után engedte.

Ma pont erről írtam az egyik hírportálon, hogy ugyanezt láttuk Budapest felett és azt hitték, hogy viccelek.

Még a szomszédhoz is átmentünk, mert nekik is van teraszuk a 8-ik emeleten és együtt néztük.

Aztán a hírportálon az egyik kommentelő beírta, hogy te is talán erről írtál este.

Én kígyó alakúnak láttam, mert néha elmozdult az egyik vége felé.

Aztán amíg a hírportálon próbálkoztam, hátha látta más is, addigra a Parlament fölé ért, de már függőleges volt.

Vagy felbocsátottak egy füzérre húzott valamit valakik vagy valami más volt.

Te hol láttad?

Próbáltam lefotózni, de sötétben nem ment.

2017. aug. 15. 01:15
 3/15 Wadmalac ***** válasza:
Kanadában volt egy hasonló, ott kvadkpoterrel, drónnal húztak fel fényfüzért vérbeli trollok.
2017. aug. 15. 09:55
 4/15 A kérdező kommentje:
Én óbudán lakom ott láttam a 2. Emeleti erkélyemről előszőr egyenes volt és egy helyben állt nem érdekelt különösebben gondoltam kondenz csík csak aztán idővel nem tűnt el. Az is fel tűnt, hogy világít. Űrállomást nem tudok elképzelni üstököst aszteoridát hullócsillagot se. Távcsóvel követtem az útját és a távcsőben annyira nem hétköznapo volt, hogy el se hittem.
2017. aug. 15. 11:43
 5/15 Wadmalac ***** válasza:

Valami hasonló látványt adhat, ha egy ilyen elszabadul:

[link]

2017. aug. 15. 11:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Mikor én ballagtam a lufik amiket el engedtünk nagyon hamar ki durrantak és amit láttam az iszonyat magasan volt egy lufihoz
2017. aug. 15. 11:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Sőt egy drónhoz is nagyon magasan volt
2017. aug. 15. 11:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy elszabadult lufisort láttatok :)

[link]

Ilyet.

[link]

Ennyi :D

2017. aug. 15. 12:08
 9/15 A kérdező kommentje:
És miért világítottak? És miért volt olyan időszak amikor egy helyben voltak mozdulatlanul?
2017. aug. 15. 12:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Én el hiszem csak érdekel :D
2017. aug. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!