Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A dianetika szétmosta a...

A dianetika szétmosta a férjem agyát. Aki szintén tag volt, de kiszállt, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A férjem belépett a dianetikába, amiről én nem tudtam. Először azt mondta, hogy a haverjaival van. Majd feltünő lett, hogy egyre többet jár el itthonról. Azt hittem megcsal. De nem

Megtaláltam nála a dianetikás könyvet. Kérdőre vontam. Bevallotta, hogy több tanfolyamon is részt vett. Azóta ontja magából a hülyeséget. Folyamatosan csak "prédikál". Szinte gépszerűen mondja az ott betanult szöveget. Egy értelmes mondata nincs, minden gondolata e körül forog. Azt mondja, már nem a régi önmaga, és hogy nem tud velem élni, mert nem egy utat járunk.

Azok válaszara volnék leginkább kíváncsi, akiknek van tapasztalatuk a szektával kapcsolatban. Köszönöm

#Dianetiks
2017. aug. 8. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Nézesd meg vele a youtubeon Juszt László beszélgetését az áldozatokkal és Bonyai Péter leleplezését aki aktív volt és rájött hogy ... Állítsd választás elé vagy folytatja de akkor szétmentek . Abba hogy lehet hinni amit meg sem élt ? Elképzelni sem lehet a citrom ízét ha nincs kipróbálva ..
2017. aug. 8. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Egy barátomnak is sikeresen kilúgozták az agyát. Próbáltam beszélni vele, de teljességgel lehetetlen, mert szerinte mindenki hülye, aki nem lép be ebbe a szektába. Még az sem jutott el az agyáig, amikor azt mondtam, hogy: ENGEM EZ NEM ÉRDEKEL!!! Csak mondta, mondta a magáét. Segíteni neked sem tudok, én minden kapcsolatot megszakítottam vele.
2017. aug. 9. 00:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Tegnap választás elé állítottam. Elhagyott minket. Szerinte nincs közös jövőnk 17év után. El sem tudom hinni.
2017. aug. 10. 12:19
 4/4 anonim válasza:
szcientológia az egy durván destruktív szekta. rengeteg pénzébe is kerül az embernek. Xenu története is nevetséges
2018. febr. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!