Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Stonehenge-rol?

Mit gondoltok a Stonehenge-rol?

Figyelt kérdés

Epiteserre gondolok.Egyszer lattam a National Geograpyc Channel-en egy olyan filmet,hogy amikor epitettek sok baleset is tortent.Pl.:-amikor a sziklat vonszoltak az egyik ember bekerult alaja es kilapult.

-vagy a szikla amit felalitottak eldolt es raesett az emberekre.

Allitolag egy szikla elvonszolasahoz 250-500 ember kellett.

2010. máj. 23. 11:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ügyesen megcsinálták.
2010. máj. 23. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:

egyiptomi piramisépítő rabszolgákat szerinted nem lapított ki a piramisépítés? meg ottvannak a mayák és aztékok is.

nem egyedi eset a Stonehenge balesetei.

2010. máj. 23. 11:20
 3/11 dellfil ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy megfelelő elszántsággal a "kőkori" emberek is megépíthették. Gondolom idejük meg bőven volt. Egészen más módon szabták a "határidőket" - egyáltalán ha volt ilyen - mint ma.

Nyilván voltak balesetek is. Akkoriban valószínűleg nem csináltak akkora hallárét egy-egy baleset körül mint ma. (Lásd a Challenger katasztrófa három-négy évre visszavetette az amerikai űrprogrammot)

Egyetértek Fred Hoyle csillagásszal abban, hogy az építmény egy jól sikerült kőkori obszervatórium.

[link]

és:

[link]

2010. máj. 23. 11:44
 4/11 dellfil ***** válasza:
Az előző vagyok. Bocsi, de a második link off. Elnéztem.
2010. máj. 23. 12:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Engem az is erdekelne,hogy ket egymas mellett allo sziklara,hogy tudtak felul egy sziklat felrakni,hisz egyes sziklak akkorak,mint egy 4 emeletes blokk.
2010. máj. 23. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
jöttek az UFO-k, és felépítették azért, hogy több ezel évvel később az emberek különféle elméleteket gyártsanak, és most az űrből figyelnek minket és jót röhögnek :)
2010. máj. 23. 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja,szerinted egy azonositatlan repulo targy tud rohogni.Ja,es kb mennyi a te IQ-d,hogy ilyeneket beszelsz.
2010. máj. 23. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem mondod, hogy sose láttál röhögő tárgyat :D
2010. máj. 23. 18:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen,es sajat akaratabol rohogott es meg oda is vizelt annyira rohogott.Na latod az ilyen valaszokon nekem rohog a vakbelem.
2010. máj. 23. 18:17
 10/11 ToXeN ***** válasza:
Pedig gyártják az elméleteket az igaz, de azt hogy volt segítségük soha nem vetették el, hiszen nincs bizonyíték se mellette, se ellene!
2010. máj. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!