Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Egy ember mennyi idő alatt ég...

Egy ember mennyi idő alatt ég le a felismerhetetlenségig, ha kerozinnal van leöntve?

Figyelt kérdés

A lengyel gép lezuhanása után lövéseket hallottak és emberek mászkáltak a roncsok között (még a mentőalakulat kiérte előtt). Azt mondták (az oroszok), hogy a holttestekhez DNS vizsgálat kell, mert nem lehet beazonosítani őket...

Ha valakit lelőnek és összeégetik kb. 15 perc alatt akkor nem látni, hogy lőtt sebe van? Szakértől ezt nem látják? Vagy esetleg titkolják.

2010. máj. 22. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem volt szó összeesküvésről,csak ezt akarják elhitetni így azt gondoljuk hogy ők annyira erős kormány, hogy bármit megtehetnek. Ezért hagyták hogy kikerüljön a videó, sőt a videóst is ők küldték oda majd később megrendezték a halálát. Új személyiséget kapott és most épp egy trópusi szigeten nyaral.
2010. máj. 23. 11:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja, akkor oké!
2010. máj. 23. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Induljunk az alapoktól:

Az oroszoknak mi a p.csa érdeke van abban, hogy az ő területükön megöljék a lengyel államfőt???

Miért ölnék meg a túlélőket, ha egy légi katasztrófa történik? (Amúgy nem valószínű, hogy egyáltalán lettek volna túlélők).

A szerencsétlenség helyszínére több országból érkeztek vizsgálók, akik a pár milliméteres törmelékeket is begyűjtik. Szerinted nekik nem tűnt volna fel pár ezer puskagolyó???

U.i.: Az egyetlen logikus magyarázat, hogy a következő világméretű járvány elleni védőoltásba szánt csecsen chipek voltak a repülőn, amit nevadai yetik vezettek, és így próbáltak világuralomra törni...

2010. máj. 23. 23:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Meg nem erősített orosz forrás szerint a kamerás él!
2010. máj. 24. 00:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor jó, mert már teljesen összeomlottam...
2010. máj. 24. 08:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Én azért nem igazán örülnék egy Lengyel Orosz háborúnak. Itt vagyunk a két ország között, mármint helyileg. És persze jóban vagyunk a Lengyelekkel. Nem kell a háború.
2010. máj. 24. 13:51
 17/19 anonim ***** válasza:
A két ország között?? Szerintem Lengyelországtól délre helyezkedik el kis hazánk,de már régen voltam iskolás lehet hogy azóta átraktak minket máshová.
2010. máj. 27. 10:02
 18/19 A kérdező kommentje:

1. Unió

2. Lengyel magyar barátság...

2010. máj. 27. 14:37
 19/19 anonim ***** válasza:
neharagudj de helyileg marhára nem vagyunk lengyelország és oroszország között :S
2010. júl. 14. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!