Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ezt a filmet nem sokan látták...

Ezt a filmet nem sokan látták még ugye?

Figyelt kérdés

[link]

A moderátorokat kérem, h ne dugják el ezt a kérdést valamelyik sosem látogatott témakörbe, inkább ők is nézzék meg a filmet!

2010. máj. 22. 00:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%

A baj az, hogy a mezei ember ha megnéz egy ilyen filmet, meg is ragadja, és aznap csak azon jár az esze, de másnap már nem is emlékszik rá, ugyanúgy folytatja addigi környezetkárosító életmódját mint addig.

Ahol esély lenne életmódváltozást elérni a környezetért, az a politika, de ők is csak leülnek tárgyalni, és megbeszélik hogy mit kellene tenni, de ennyi, és több nem is történik, mert mindenki leszar mindet, csak az számít hogy meglegyen a jó gazdaság, versenyképesek legyünk, és éljünk jól. Ez egy darabig menni is fog, de utána.....

2010. máj. 22. 14:49
 12/27 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Hát sajnos így megy ez általában, mert nagyon kevesen látnak messzebb az orruk hegyénél.

2010. máj. 25. 13:35
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Bezzeg te. Te aztán tisztában vagy a dolgokkal és gondolsz a jövőre. Idióta...
2010. máj. 25. 14:21
 14/27 anonim válasza:
ez egész jó film lehet :) főleg azért mert ilyen környezetvédelmi cuccról szól. :) én biztos meg fogom nézni, érdekel az ilyen :)
2010. máj. 25. 20:19
 15/27 A kérdező kommentje:

Azért, mert próbálom terjeszteni idióta lennék? Hmmm...

Egy szóval nem mondtam, hogy az én kezem tisztább, mint bárki másé. Miért reagálsz ilyen agresszívan? Talán pont azért, mert annyira fáj?

2010. máj. 26. 08:54
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem fáj, mert nem vagyok hajlandó ilyen baromságokat nézni. Viszont az ilyen kereszteshadjáratot folytató emberekkel szemben vannak ellenérzéseim. Aztán jön valaki, aki ugyanolyan hülye, mint te, és akkor elkezdtek itt sajnálkozni, hogy hát igen, sajnos az emberek ilyenek... te is ember vagy, ugyanolyan hülye vagy, mint akárki más, az, hogy szerinted találtál valamit amiért érdemes küzdeni, még közel sem jelenti, hogy igazad van. Nem látod át a nagy képet te sem.
2010. máj. 26. 11:32
 17/27 A kérdező kommentje:

Egyszer sem mondtam, hogy jobb vagyok, vagy hogy ez az abszolút igazság! Ha valamiben hiszek a világon, akkor az a kételkedés...

Ne láss már bele olyat, amit nem írtam. Tudom, tudom könnyebb dobozolni, általánosítani az embereket, fogalmakat, eszméket de azért nem kéne úgy viselkedni, mint a nyuszika... (Nyuszika megy az erdőben, hogy elkérje a rókától a létrát, magában gondolkozik, hogy úgysem fogja odaadni. Mikor a rókához ér, csak annyit mondd B*szd meg a létrádat Róka és elmegy.)

Főleg azért ilyen csőrbökő, mert pont előtted írtam, hogy egyáltalán nem vagyok ártatlanabb, mint bárki más... :S Na én ezt a fejjel a falnak hozzáállást nem szeretem...

2010. máj. 26. 12:51
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a politikusok foglalkoznak ezzel, ezért ilyen szemtelenül drága az üzemanyag ára. :D:D
2010. máj. 26. 16:20
 19/27 anonim válasza:

„Felelősség a természetért? Miről beszélünk? A természetnek nincs véleménye, ő nem lesz szomorú ha "bántjuk", bántás alatt értem a megváltoztatását úgy, hogy valamilyen szemponból kisebb lesz. Amit ő nem bán, mivel nincs neki személyisége. Ami miatt felelősséget kell érezni az az elkövetkező nemzedékek, csakis és kizárólag az emberek.”

Aki szerint a bójgónk miatt nem kell hálásnak lennünk, az téved!

GONDOLJATOK BELE, MILYEN KICSI RÁ AZ ESÉLY, HOGY VALAMI ENNYIRE NAGYSZERŰ DOLOG LÉTRE JÖJJÖN, MINT A TERMÉSZET!

Gondoljátok át, hogy mekkora csoda, hogy itt élünk emberként!

…Szép tiszta táj vesz bennünket körbe.

Mindenki úgy él ma, mint a feudalizmusban egy király.

Gondoljátok át, hogy mekkora mázli kellet ahhoz, hogy emberré váljunk a majomból.

Hogy az első majom kialakuljon valami cickányból…

Hogy az a cickány túlélje a katasztrófát, amibe Dínó társai kihaltak.

Hogy az első szárazföldi lény kimásszon hal társai közül…

Hogy a halak létrejöjjenek egy baktériumból.

Egyáltalán mekkora az esélye hogy létre jöjjön az a baktérium… hogy létre jöjjön valami ami él, olyan helyszínen, ahol semmi sem élt még.

Gondoljátok át, hogy mekkora szerencse az hogy, itt élhetünk ezen a Zöld bolygón…

Mekkora szerencse az hogy épp elég távol vagyunk, hogy ne süljünk meg, de épp elég közel, hogy ne jegesedjünk be.

Az is jó, hogy a világ olyan törvényszerűségeken alapszik, hogy ez a kis anyagtömb, amit földnek nevezünk ki vált a Napból, és hogy a kozmikus anyag annó nem restelt össze állni a mi Napunkká…

Az végképp egy csoda hogy anyag van a világban (lehetne az is hogy nincs anyag= nincs létezés,talán soha nem is lehetett volna semmi, ehelyett mégis megtörtént az Ősrobbanás…

Az Ősrobbanás előtt elvileg a semmi volt, mi van ha egyszer csak nem fogja magát Isten, csettint egyet és teremti meg az időt, az anyagot és a teret? :D

Megértem, hogyha valaki szerint önmaga egy nagy csoda!

De ne gondolja azt, hogy nagyobb csoda bárminél is .

Irtanád Isten játékpolcát mi?(pedig Ő meghívott vele játszani…)

:D:D

Aki ilyet ír, arról süt az önzőség és mohóság

Valami nagyon fontos dolgot veszíthetünk el hogyha nem figyelünk oda…

A Nedves erdők, A kék Tengerek, A nagyszerű bálnák…

2010. máj. 26. 16:35
 20/27 anonim válasza:

egyébként bocs h nem rögtön a kérdésedre válaszoltam,

láttam a filmet és nagyon tetszett...

(yourvideo-n már fél éve fent van akit érdekel ;) )

egyébként sztem bejönne nektek ez is:

[link]

nem valami friss, viszont annál érettebb;)

2010. máj. 26. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!