Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért vannak annyira odáig a...

Miért vannak annyira odáig a zöldek, hogy megvédjék a Földet a környezetszennyezéstől?

Figyelt kérdés
Szerintem veszett ügy, mellesleg ők is benzines motorral mennek, elhasználják a vizet és csak a levegőben beszélnek. Atomerőműek így meg úgy, közben meg ég náluk a villany. 😏 Üvegházhatás ide vagy oda szerintem most kell élvezni az életet feleslegesen engedni a vizet és szemetni a Földet, de az én szavam mit sem számít hiába mondanám a kormányoknak.
2017. júl. 19. 15:06
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
igazad van megyek van hátul a kertben vagy 30 gumiabroncsom öntök rá 200l gázolajat és had égjen
2017. júl. 19. 16:11
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet hogy ők is autóba ülnek. Valószínűleg levegőt is vesznek és pénzük sincs mindegyikőjüknek napelemekre.

De tudod egy környezetvédő és egy átlag ember között a különbség az egyensúly.

Akkor mennek autóval ha muszáj, kevesebb szemetet termelnek, újrahasznosítanak, sokkal körültekintőbben használjak fel az erőforrásokat, mint pl. a víz, vagy az áram.

De az is lehet hogy ezek közül csak egyet-kettőt tesznek meg. Viszont legalább tesznek valamit azért hogy megállítsák, vagy legalább késleltessék a Föld lepusztítását.

Attól mert óvják a természetet és a környezetet, még nem felesleges az életük, sőt, lehet teljesebb és boldogabb is egy ilyen céllal.

Nem minden ember olyan mint te, szerencsére. Tudod valakik szeretik a bolygónkat. :)

És szeretnék ha életben maradna, még sok-sok éven keresztül.

De igazad lehet. Ha szeretnéd hogy a gyerekeid megfulladjanak a mocskos levegőtől, idő előtt haljanak betegségektől, szenvedjenek a víz hiánytól akkor pusztítsd csak magad. ;) Kíváncsi lennék ha neked magadnak kellene ezeket átélni, akkor is azt mondanád, hogy értelmetlen lett volna védeni a Földet?

2017. júl. 19. 16:22
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy így volna. Meg aztán teljesen lényegtelen, mert egy vagy két ember nem fogja megváltani a világot, max jobban érzik magukat vagy azt hiszik ez fontos küldetés számukra. Az ember addig élvezze az életet, amíg teheti, de hogy mi lesz 100-200 év múlva teljesen lényegtelen. Nem leszek ott szóval nekem teljes mindegy. A világ sorsa, hogy elpusztuljon, mert aminek kezdete van vége is kell legyen, a változatosság kedvéért. Hiába tesz akármit az ember a globális felmelegedést nem tudják megállítani. Kihalnak a jegesmedvék ötven év múlva vagy huszonöt, teljesen mindegy. A dinók is kihaltak és jól megvagyunk nélkülük. Szeretem a mostnak kell élni, ráérünk rágódni a jövőn akkor. Mellesleg a tiltakozássukkal csak zavarják az olajfúrókat a melóban vagy az atomerőműben. Meg aztán a szemének hála a kukások sem maradnak éhen. Annyit érnek el, hogy láb alatt vannak.

2017. júl. 19. 16:45
 4/23 A kérdező kommentje:
...szemétnek...
2017. júl. 19. 16:47
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Làtom,gyàrtod àm az értelmes kérdéseket! Unalmas az iskolaszünet vagy a zárt osztàlyon is szabadsàg van?:D
2017. júl. 19. 17:55
 6/23 A kérdező kommentje:
Hát nem éppen. Én 66 éves kisnyugdíjas vagyok. Bár néha azt hiszik, hogy fiatalabb vagyok pedig csak időskori szenilítás, de különféle rejtély fejtésekkel, sakkak és pókerrel próbálom magamat kondiba tartani. 😏
2017. júl. 19. 18:14
 7/23 anonim ***** válasza:
Mit is neveznek környezetszennyezésnek? Az anyagi atomok egyik helyről a másikra való átcsoportosítását. Merthogy atomot pluszban teremteni nem tudnak, csak helyileg átcsoportosítani, és át-, illetve újra strukturálni. Miért probléma ez?
2017. júl. 19. 18:39
 8/23 anonim válasza:
Egy veszélyes hulladék telepen dolgozok, azért ha nem ártalmatlanítókhoz küldenénk a szemetet, hanem a Dunába borítanánk nem csak a környezetvédelem háborodna fel... Negyedévente 500 tonna, és ez egy cég csak...
2017. júl. 19. 18:52
 9/23 A kérdező kommentje:

De neked az a munkád. Abból a szemétből élsz, amit mi kidobunk, viszont, ha netán a kevesebb szemét lenne valószínűleg létszámleépítés lenne nálatok és kilennél rúgva. De hála a szemetünknek van mit az asztalra tégy. Asszem ezt hívják körforgásnak.

2017. júl. 19. 19:01
 10/23 anonim válasza:
100%
66 évesen már nem csodálom hogy agyhalott emberek is vannak a világon.Szivesen oda költöztetném az ijen gondolkodókat,a fertő közepére,hol saját ürülékükbe fetrenghetne.
2017. júl. 19. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!