Az Anonymus csoport minek járatja le magát NASA videókkal? Vagy ilyenkor van szankció a szervezeten belül?
Napokban kiadtak egy NASA videót, a legjobb hogy még a NASA is reagált.
Pedig semmi extra, totál hablaty.
Nem így ismertem meg őket, hanem mint egy velejéig profi csapatot.
Az Anonymous Global egy másik oldal, századannyi regisztrált felhasználóval. És semmi köze a hackerek közösségéhez.
Amúgy az Anonymous is tud dezinformációkat hinteni, ez egy nagyrészt névtelenekből álló közösség, gondolom ők sem tudnak minden hülyét kiszűrni maguk közül. Egyébként totál anarchizmus van a társaságon belül, így nem is tudnak ők maguk sem egységesen hitelesek lenni, ahhoz szabályozás is kéne ám.
Mindegy, a lényeg, hogy most nem ők a hunyók.
Ők egyébként olyan helyzetben, ha bármi titkos infóhoz jutottak volna, rögtön ki is szórták volna a bizonyítékokat netre, nem ilyen gagyi videóval sejtettek volna, hogy megtudtak valamit.
Igazából azt se értem, hogy az Anonymus hogy nem dobott még be a mélyvízbe ilyen információkat.
A 2000 évek elején volt egy USA hacker, felnyomta a NASA adatbázisát, aztán állította, hogy a Holdon titkos kísérleteket folynak.
Máig börtönben van.
"Igazából azt se értem, hogy az Anonymus hogy nem dobott még be a mélyvízbe ilyen információkat."
Mondjuk, pl. mert nincsenek.
Vagy mondjuk, mert a legtitkosabb belső CIA és FBI informáiókról mai napig papír alapon megy az adatforgalom, illetve netre, belső hálóra sem kötött gépek közt mondjuk pendrive-okon. Azt ám q nehéz kívülről meghackelni, ami sosem járt netre kötött elektronikus adathordozón.
"A 2000 évek elején volt egy USA hacker, felnyomta a NASA adatbázisát, aztán állította, hogy a Holdon titkos kísérleteket folynak.
Máig börtönben van."
Hmm, nem gondolod, hogy talán azért talált csak ki ilyen szenzációs híreket, hogy a közvéleményt maga mellé állítsa?
A NASA meghackeléséért mai napig jár a sok év börtön, még ha csak a takarítónők műszakjegyzékét éred el, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!