Az a kérdésem , hogy ha tanulmányi ösztöndíjat szertnék, de egy tárgyam 1esre sikerült van még esélyem rá, vagy akkor alapból megtagadják?
Figyelt kérdés
Biológia szakos vagyok.Nem tudom hogy megy ez.2017. jún. 9. 12:26
1/7 anonim válasza:
Bukással szeretnél ösztöndíjat?:-D
3/7 anonim válasza:
mégis, honnan a fenéből kellene tudnunk, hogy a te karodon milyen szabály érvényes, főleg, ha meg se mondod, hova jársz???
4/7 Mojjo válasza:
Általában a teljesített tárgyak súlyozott átlagából számítják a dolgokat, így amiből buktál, nem számít bele. Legalábbis régen így volt, ha jól emlékszem.
5/7 Mojjo válasza:
Amúgy tanulmányi- és vizsgaszabályzat, juttatási- és térítési szabályzat, TO, ilyenek...
6/7 anonim válasza:
Először nem tudtam, hogy mi köze van a kérdésnek a tudományhoz, de bukással ösztöndíjat szerezni, ez tényleg tudomány! :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak akik nem csak ilyen lesz@rom módon vették a kérdést,az ő válaszuk úgyis segített,hog y nem tudták hova járok egyetemre.
2017. jún. 14. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!