Lehet hülyén hangzik. De tényleg lesz 3. világháború május 17. én?
Két hét múlva kiderül. Amúgy nincs már igazi esély világháborúra az atomfegyverek miatt.
Mellesleg a világháborúk se úgy szoktak kitörni, hogy most akkor világháború van egységesen. A második világháborúban pl. Japán már 3 éve harcolt Kínával, amikor beszállt Németország, Magyarország meg csak két évvel később csatlakozott.
Ez tévedés mert 16.án világvége
15.én pedig Gazdasági összeomlás...
:D
Hogy is képzelted ezt? 16-án este lefekszik mindenki nyugodtan, de 17-én már világháború van? (kik, ki ellen, miért, hogyan? időzónák nem számítanak? vagy maga a tény hogy a világháborúk tényét csak hónapokkal-évekkel később határozták meg?)
Tényleg érdekelne azok felfogásbeli képessége és lelki világa akik az ilyen híreket elhiszik, terjesztik és komolyan rettegnek amikor épp valaki bejelenti a rendszeresen jelentkező évi legalább 1 világvégét vagy most épp a világháborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!