1/22 anonim válasza:
Halál. :( Én már most szenvedek tőle.
2/22 anonim válasza:
Melegfront van most, de azért nem lesz mindig ilyen jó idő nyárig :D
3/22 anonim válasza:
Májustól Szeptemberig 35-45 fok.
Meg fogunk dögleni.
4/22 anonim válasza:
Szerintem még egy meteorológus sem merné kijelenteni, hogy na, ma március 22-én van 20 fok, akkor tuti júliusban lesz 50. Ez nem így működik.
Ha meg elkezd esni az eső, vagy hideg szél fog fújni (mert még lehet ilyen) akkor meg azon fogtok sipítozni, hogy milyen ergya nyarunk lesz?
5/22 anonim válasza:
Nyáron melegebb lesz. Hogy mennyivel, azt nem tudjuk.
6/22 anonim válasza:
Miért, múlt nyáron mi volt? Meg előtte nyáron. Meg előtte nyáron. Folyamatosan dőlnek a melegrekordok. Kellene valami klíma.
7/22 anonim válasza:
Ez a nyár extrém forró lesz. És ezentúl egyre forróbb nyarak lesznek. Így is azért volt ilyen hideg telünk, mert kisebb volt a Nap aktivitása, ráadásul egész skandináviában plusz fokok voltak télen, csak ide közép és kelet európába húzódott le a hideg.
8/22 anonim válasza:
Én egyszerűen utálom a meleget...Nyáron is minden bajom van tőle, ezért megy egész nyáron a ventilátor.
9/22 anonim válasza:
10/22 anonim válasza:
Remélem, hogy jó idő.
De attól hogy most meleg van, még bármilyen idő lehet nyáron, akár baromi hideg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!