Mi az a brainstorming?
Nem csak nagyvállalati "érzés" a brainstorming.
Hanem pl, egy általános iskolában is van "ötletbörze", amikor pl. az elkészült csuhébábunak nevet keresnek. Hiszen ott is egy kalapba dobják az ötleteket, majd azokat összevetik és hoznak egy döntést.
De nagyon sok helyen találkozol ezzel - még ha nem is mondják ki. Hiszen a "mit javasoltok", "mit tegyünk" kérdések mindegyike "ötletbörzét" eredményez.
Az "igazi" brainstromingnak azonban az a lényege, hogy ott az őrült ötleteket is latba kell venni, mert MINDEN tényező közelebb vihet a megoldáshoz! Tehát pl, ha egy termék nevére van ötletbörze, akkor a tevesz@r is lehet alternatíva, mert ebből a "megnevezésből" valamelyik másik "ötletbörzéző" asszociálhat olyan dologra, amely aztán JÓ eredményhez vezet.
Nem hosszú (max egy-két órás) egy-egy ilyen, és igen fárasztó. Komoly agytorna.
Ötletgenerálás,ahogy a az előttem lévő kollégák megfogalmazták.Nekem meg van az Ötletgenerátor nevű brainstroming kártya
nagyon jó
csak ajánlani tudom
CSáó!
Bagolyvar.hu weboldalon vagy keress rá hogy Ötletgenerátor.Nekem meg van,vegyél fel msnre: it4tgabi@freemail.hu vagy írj privit,együtt kipróbálhatjuk problémákra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!