SÜRGŐS! Szükségem lenne néhány ötletre kártyajátékhoz! Valakinek van ötlete vagy tud mondani mondani?
feladtad a kerdest rendesen :D
ollozz ossze egyet, mar meglevo jatekok kicsavarasabol.
A legegyszerűbb kártyajáték, 1 csomag bármilyen kártya elég, többen is játszhatják;
1. lépés: kicsomagolod a paklit, és a kezedbe veszed.
2. lépés: felmentek legalább a harmadik emeletre, de nehézségi szinttől függően feljebb is lehet menni.
3. lépés: kidobod az ablakon a paklit.
4. lépés: lementek az udvarra, és megkeresitek a kártyákat.
Akkor nyertek, hogyha minden lap megvan.
Átlagos játékidő: ez sok mindentől függ, de legalább 1 óra biztosan.
Nem ajánlott esős/havas időben, valamint élővíz (tó, folyó, kerti aranyhalas tavacska) közelében játszani!
Itt egy új játék: a cél minél több kártyát megtartani a meztelen testeddel, de úgy, hogy két kártya nem érintkezhet egymással.
Tehát leguggolsz, térdhajlatba beteszel egyet-egyet, a két lábfejedre is, a füleid mögé szintén, illetve a szád két sarkába 1-1. Egyet vagy kettőt beraksz a feneked vágatába, ha kicsit oldalra dőlsz talán a combodhoz érő herezacskód is meg tud tartani egyet. Aztán hónod alá, könyöködet az oldaladhoz szorítva, ill. könyökhajlatba. És az összeszorított ujjaid közé még párhuzamosan 4-4.
Ha kövér vagy, a tokád alá is mehet, jó egyensúlyérzék mellett a fejed búbján is elfér még 1-2, vagy ha göndör a hajad, akár több is.
Amikor kész vagy, hívod anyukádat, hogy számolja meg a kártyákat, és ellenőrizze, hogy valóban nem érintkeznek-e egymással (a fenekedben, hajadban levőket nehéz külső segítség nélkül ellenőrizni).
Ezzel szerintem elleszel egy ideig.
Öhm izé én nem erre gondoltam. "ki kéne találni egy kártyajátékot, ami nem jóslás" = KITALÁLNI
á de most már mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!