Ha egy 1,5 tonnás autó egy autópályán 130 km/h-val nekimenne egy 6 tonnás hím afrikai elefántnak, az autónak vagy az elefántnak lenne nagyobb baja?
Ahogy egyes mondja.
De hozzáteszem az elefánt azért hal meg mert élőlény és így sokkal puhább mint az autó.
Az autó meg a számára elmozdíthatatlan tömeggel való frontális ütközésben törik szét.
Annyira foglalkoztat engem is ez a kérdés. Sajnos az autóm csupán 1 tonnás, és sehol nem találok egy 6 tonnás nőstény afrikai elefántot, aminek neki lehetne menni..
Hímet meg még úgyse!
El vagyok keseredve!
"Szóval akkor az elefánt nem "repülne" el, amikor nekimenne a kocsi?"
Dehogynem, pont mint a ház, mikor nekirúgod a focilabdát. Meg amikor a vasúti átjáróban a vonat autót gázol, akkor is a vonat pattan el az autóról...
Már mitől kéne elrepülnie? Nem az elefántot jelölted meg nagyobb tömegűnek? Amikor valami ütközik valamivel, akkor szerinted a jóval nagyobb tömegű szokott elszállni?
Vagy milyen indíttatásból gondoltad azt, hogy az elefánt elszáll? Megijed, és akkorát ugrik, vagy mi? :D
Elgondolkodtam, hogy ha keresztbe megy az autópályán az elefánt, akkor a hasa alatt elmegy az autó, lehet hogy csak a kocsi teteje megy tönkre. (Ha elég nagy a hasmagassága az elefántnak.)
Persze ha az elefánt lábát találja el, akkor teljesen roncs lesz.
Tehát jól célozz, ha meglátsz egyet az autópályán.
@8. Válasz:
hím elefánt esetén nem csak a kocsi teteje megy tönkre, hanem más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!