Amikor betépek miért látok formákat?
Figyelt kérdés
szóval egy cigi után 6 szög alaku formákat látok amikor enyhe fény van.Olyan mintha atomok lennének.Szép rendezetten vannak a szemem elött viszont nagyon halványan,szinte alig látni mi lehet ez?2016. okt. 29. 17:46
1/8 anonim válasza:
Hallucinálsz a fűtől és megkérdezed, hogy miért? Most ez komoly?
2/8 anonim válasza:
Én a részecskemozgásokat szoktam látni a levegőben, ahogy ütköznek, kis fényes pontok. Lehet a szem öregedése okozza, de én inkább arra szoktam gondolni, hogy térgörbületek találkozása húzódik az ablak alatt, ami a beeső fénysugár által egy adott szögben fizikailag is érzékelhetővé válik, és azt remélem egy napon féreglyukká alakul. Amúgy meg rajzold le őket, szerintem inkább molekulák lehetnek azok.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam :D Mondom látom a thc képletét :D
2016. okt. 29. 21:25
4/8 anonim válasza:
Mert a drogok az agy normális működését változtatják meg (többek között), ilyen-olyan módon. Gyakorlatilag azét a szervét, amelyik a körülötted lévő világ, a környezeted érzékelésére és az arról történő modellképzésre fejlődött ki. Nyilván ha ebben nagymértékű változás történik, akkor a modellképzés sem lesz pontos (legalábbis elég pontatlanná válik ahhoz, hogy az eltérést érzékeld). Nálad ez ezzel a szerrel ilyen formában jelentkezik.
5/8 anonim válasza:
Ó az viszont kimaradt, hogy nem élek tudatmódosítókkal.
6/8 anonim válasza:
Ha meg erre irányult a kérdés, akkor igen, csodagyerek vagy, füvezz csak tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!