Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Amikor betépek miért látok...

Amikor betépek miért látok formákat?

Figyelt kérdés
szóval egy cigi után 6 szög alaku formákat látok amikor enyhe fény van.Olyan mintha atomok lennének.Szép rendezetten vannak a szemem elött viszont nagyon halványan,szinte alig látni mi lehet ez?

2016. okt. 29. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Hallucinálsz a fűtől és megkérdezed, hogy miért? Most ez komoly?
2016. okt. 29. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Én a részecskemozgásokat szoktam látni a levegőben, ahogy ütköznek, kis fényes pontok. Lehet a szem öregedése okozza, de én inkább arra szoktam gondolni, hogy térgörbületek találkozása húzódik az ablak alatt, ami a beeső fénysugár által egy adott szögben fizikailag is érzékelhetővé válik, és azt remélem egy napon féreglyukká alakul. Amúgy meg rajzold le őket, szerintem inkább molekulák lehetnek azok.
2016. okt. 29. 19:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam :D Mondom látom a thc képletét :D
2016. okt. 29. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert a drogok az agy normális működését változtatják meg (többek között), ilyen-olyan módon. Gyakorlatilag azét a szervét, amelyik a körülötted lévő világ, a környezeted érzékelésére és az arról történő modellképzésre fejlődött ki. Nyilván ha ebben nagymértékű változás történik, akkor a modellképzés sem lesz pontos (legalábbis elég pontatlanná válik ahhoz, hogy az eltérést érzékeld). Nálad ez ezzel a szerrel ilyen formában jelentkezik.
2016. okt. 30. 07:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Ó az viszont kimaradt, hogy nem élek tudatmódosítókkal.
2016. okt. 30. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha meg erre irányult a kérdés, akkor igen, csodagyerek vagy, füvezz csak tovább.
2016. okt. 31. 08:52
 7/8 anonim válasza:
A fű nem hallucinogén ti barmok.
2016. nov. 2. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

mesélj még

2016. nov. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!