Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Meg lehet jósolni meddig él...

Meg lehet jósolni meddig él egy ember?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi van-e valami módszer rá amivel meg lehet jósolni. Vagy bizonyos emberek látják? Én nem hiszek ilyesmiben, csak idegesít, mindegy miért...
2010. ápr. 26. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:

igazából sokmindennel meg lehet állapítani kb.

csuklóvonalak száma, életvonal.. de biztos van még rá egy csomó más módszer is szerintem.

a csuklóvonalak és életvonal (és a többi vonal is) a jobb kézen változik évről évre. pont úgy, ahogy éled az életed. és ahogy alakul a személyiséged, a sorsod.:)

igen érdekes.

2010. ápr. 26. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ... Olyan lehetséges hogy minden tudás nélkül ránéz a ,,jós,, valakire és megmondja meddig fog még élni?
2010. ápr. 26. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:

:D

csak úgy ránézésre szerintem azért nem. az inkább szélhámos.

2010. ápr. 26. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
szerintem is -.-'' csak elég dühítő és csak idegesíti az embert...
2010. ápr. 26. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó doki egy alapos kvizsgálás után jó eséllyel meg tudja mondani hogy hány évtizeded lehet hátra ha nem történik veled valami baleset. De inkább valószínüségeket szoktak mondani, mint pl van 15% esélyed a szívinfarktusra, vagy ilyesmi.

Aztán pl statisztikailag megállapítják az egyes generációk születéskor várható élettartamát. Ez egy átlagos életkor amit az adott évben születök fele nagy valószínüséggel el fog érni.

Ezek a tenyérjóslás és egyéb humbugok mellett legalább tudományos alapokon nyugszanak. Ha már a tudomány témakörben tetted fel a kérdésed, akkor szerintem ehhez hasonló válaszokra érdemes számítanod.

2010. ápr. 26. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért kéne már egy kicsit gondolkozni! Semilyen orvos nem tudja megmondani meddig él valaki.Akkor Fehér Miklóst miért nem tudták? Meg sok mást!
2010. ápr. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!