Meg lehet jósolni meddig él egy ember?
igazából sokmindennel meg lehet állapítani kb.
csuklóvonalak száma, életvonal.. de biztos van még rá egy csomó más módszer is szerintem.
a csuklóvonalak és életvonal (és a többi vonal is) a jobb kézen változik évről évre. pont úgy, ahogy éled az életed. és ahogy alakul a személyiséged, a sorsod.:)
igen érdekes.
:D
csak úgy ránézésre szerintem azért nem. az inkább szélhámos.
Egy jó doki egy alapos kvizsgálás után jó eséllyel meg tudja mondani hogy hány évtizeded lehet hátra ha nem történik veled valami baleset. De inkább valószínüségeket szoktak mondani, mint pl van 15% esélyed a szívinfarktusra, vagy ilyesmi.
Aztán pl statisztikailag megállapítják az egyes generációk születéskor várható élettartamát. Ez egy átlagos életkor amit az adott évben születök fele nagy valószínüséggel el fog érni.
Ezek a tenyérjóslás és egyéb humbugok mellett legalább tudományos alapokon nyugszanak. Ha már a tudomány témakörben tetted fel a kérdésed, akkor szerintem ehhez hasonló válaszokra érdemes számítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!