Az elmúlt pár évben, Magyarországon, milyen régészeti leletet, tártak fel?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 17:55
1/7 anonim válasza:
Miért tettél három vesszőt is a kérdésedbe, hogyha egyet sem kellene?
2/7 A kérdező kommentje:
Bocs az utolsó véletlen volt, a többit meg nem tudom... Fáradt vagyok, de nem szeretnék itt veszekedést szóval ha nem azért vagy itt hogy a kérdésre válaszolj, kérlek menj el!
2016. szept. 6. 18:03
3/7 hollófernyiges válasza:
Nem tudom, hogy a régészetibe belefér-e, de felfedeztek egy új dinoszauruszfajt.
4/7 anonim válasza:
A legfontosabb feltárás az volt, hogy megtalálták Szigetvár melett a Szulejmán szultán halála helyén emelt türbe maradványait.
5/7 TR75 válasza:
Pl. Kiskunmajsa határában egy tatárok által lemészárolt falu maradványait.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. szept. 7. 06:10
7/7 anonim válasza:
Tudom nem mostani kérdés, de brutálisan sok ásatás folyik az országban szinte folyamatosan. Minden megyei múzeumnak vannak ásatásai folyamatosan, sokszor több is párhuzamosan. Nem lehet összefoglalni az elmúlt pár év munkáját, mert nagy részület nem publikálják, amit igen azt is csak évekkel később. Több százas, de inkább ezres nagyságrendben kell gondolkozni lelőhelyek terén az elmúlt pár évet végignézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!