Butábbak-e a TV-nézők azoknál, akik nem néznek TV-t, amennyiben igen, miért?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 10:58
11/14 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy mit néznek.
Egyszer egy hétig csak m1-et néztem a TV-n és az IQ-m rögtön nullára esett.
12/14 anonim válasza:
"Viszont sok nem-tévézö is buta, mert nem kap semmiröl infót, így nem is tud semmiröl."
Minek a tévé, ha van internet?
Ha végignézel néhány hírportált ki tudod szűrni, ki miben hazudik.
13/14 anonim válasza:
Kérdező! Ha már kiemelted a kérdést, van még egy epés megjegyzésem.
Ritkán nézek tévét. Lehet, hogy buta vagyok, mert nem tudom:
- Ki rókázta össze a fürdőszobát a Val@g Világban.
- Az ismert cel-eb hogyan készíti el a tormás, sáfrányos, páfrányos, fácánmájas lazacsalátát.
. . . .
Inkább a világhálón keresek érdekes dolgokat.
. . . .
Szórakozás, ezt már sokszor láttam, de még mindig találok benne valamit:
14/14 anonim válasza:
Volt régen egy felmérés, már vagy 30 éve (lehet, hogy már nem aktuális), amiből az jött ki, hogy a TV-nézés egy bizonyos életkorig (10-12 éves korig) fejleszti az intelligenciát, aztán pedig rontja. Tehát azok a 10 év körüli gyerekek, akik sokat néztek tévét, okosabbak voltak azoknál a társaiknál, akik nem néztek, de a felnőttek közt már fordított volt az összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!