Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan középkori...

Mondanátok olyan középkori vagy ókori "hitet", mint például a görög/római istenek, vagy a boszorkányok? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Bele szeretnék kezdeni egy könyv írásába, lehetőleg ilyen fantasy témában, de olyanban, amit nem írt még más. A boszorkányok, varázslók már „foglaltak” a Harry Potterben, ahogy az istenek is a Percy Jacksonban. Szóval, valaki, valami ötlet? (Egy tizenhárom és fél éves lány.)

2016. aug. 24. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Drága! Ha ókori/ vagy középkori mitológiával esetleg hiedelemmel akarsz foglalkozni, akkor tedd már meg, hogy magad jársz utána a dolgoknak? Még könyvtárba sem kell menned ha nem akarsz hiszen előtted az internet. Tudod ha valaki írni akar egy könyvet az a háttérmunkát is maga csinálja meg. Ne mások dolgozzanak helyetted. A könyvírásban a kutatás is benne van.
2016. aug. 24. 09:08
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nézz utána pl. az ősmagyar mondavilágnak. Nem lesz egyszerű, kevés dolog maradt fenn... de legalább hasznos lesz.
2016. aug. 24. 12:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Azért tettem fel a kérdést itt, mert már semmi ötletem nem volt - utánanéztem neten, könyvtárban, ahol csak tudtam. És nem azt akartam, hogy mások dolgozzanak helyettem. Csupán, ha valaki, aki ezt tanulja, esetleg ezzel foglalkozik, vagy van valami (érdemleges) ötlete, és megosztja velem, annak örülök. Neked nem muszáj.:) Ha nem tetszik a kérdés, és nem szeretnél válaszolni rá, ne tedd!;) Senki sem kötelezett.:)
2016. aug. 24. 21:40
 4/13 A kérdező kommentje:

Ezen már én is gondolkoztam, köszönöm a tanácsot!:) Igazából, ahogy Te is mondtad, kevés infót találtam róla. De igyekszem.:)

2016. aug. 24. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Szellemek, dzsinnek, máridok.
2016. aug. 24. 21:54
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, a marisokkal nem vagyok tisztában, de utánanézek.:) Ezek eddig eszembe sem jutottak.:)

2016. aug. 24. 22:04
 7/13 A kérdező kommentje:
*máridokkal
2016. aug. 24. 22:04
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

első vagyok.

Ha te neten és könyvtárban sem találtál semmit akkor vagy nem kerested eléggé vagy nem is igazán foglalkoztál vele. A kérdésed nyomán én csak a neten nézegettem egy kicsit, és legalább 5 féle mondát, hiedelmet, történetet olvastam ami nem görög vagy római istenekről szólt. Pedig én még könyvet sem akarok írni..

2016. aug. 24. 22:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem értem. Miért írogatsz bunkóságokat, keresel rá, majd jelented be büszkén, hogy találtál? Vagy mondd el, mint mindenki, aki segíteni szeretne, vagy egyszerűen hagyd figyelmen kívül. Vagy a nagy semmittevés és unalom közepette jobb mást kiosztani? Tartsd meg magadnak, ha nem vagy képes elmondani, ne pedig dicsekedj vele. Honnan tudjam, hogy tényleg találtál ötöt? De, tudod, nem is érdekel. :)
2016. aug. 25. 11:04
 10/13 anonim válasza:
Skandináv mitológia. Nekem nagyon bejön ez a téma :)
2016. aug. 25. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!