Veletek szokott ilyen lenni?
Már elég régóta megérzek dolgokat,egy adott helyen egy adott pillanatban mindig megérzem pl.,hogy órán ki fog felelni.Még mielőtt a tanár kimondaná a nevet,hogy ki fog felelni én már gondolatban tudom,hogy ki lesz az és ránézek.
Ez már elég régóta így van. de nem csak az iskolában,bárhol.
Igen!
Azt is tudom,haén felelek.Amint kinyitja a naplót egyből tudom.
A lottó az nem nagyon akar bejönni.
Ez amit leírtál elég könnyen megtéveszti az embert, akár még magad is könnyen becsapod, anélkül hogy észrevennéd. Ez egy pszichológiai probléma (semmi betegség vagy ilyesmi, teljesen természetes). Valójában ugyanis valószínüleg nincs jövöbelátó képességéd, csak bemagyarázod magadnak utólag.
Szerintem teszteld le magad: Óra elején készíts elö egy lapot. Amikor a felelésnél kinyitja a tanár a naplót, akkor írd le a gyorsan a nevét annak aki felelni fog a megérzésed szerint. Ezután írd mellé annak a nevét aki tényleg felelt. Ezt ismételd meg olyan tízszer, ha ez megoldható. Ne csalj közben! Próbáld meg mindig a megérzésed írni, még mielött a tanár elkezdene lapozgatni, vagy bármi más módon tippet kaphatnál róla, hogy ki is fog felelni.
Ha megvan a 10 névpár, írj vissza ide, hogy hányszor találtál. Ha sokszor, akkor érdemes megvizsgálni, mert lehet hogy tényleg a jövöbe látsz, azonban még régebben vizsgáltak tudósok ilyesmit, és nem tudták az ilyen megérzéseket bizonyítani.
Persze, hogy a tudósok nem tudnak erre magyarázatot mivel nem tudományos alapú hanem inkább paranormális, de ez igazából nem is para, inkább az energetikával kapcsolatos.
Az agyunknak hatalmas ereje van, képzeld csak el hány milliónyi sejtet kell irányítani miközben a mozdulataidat, érzékszerveid álltal felvett információkat, szerveid működését irányítja és értékeli.
És arról nem is beszélve, hogy magzati korban az agyselytek felépítették az egész testedet az édesanyukád méhében.
Teremtő hatalma van a gondolatoknak, nézd csak meg a monumentális építményeket, de csak elég ha a piramisokat veszzük alapúl. Ezek felépítését valakinek ki kellett találni, ki kellett gondolnia hogy valósítható meg. Igen nagy mentális hatalma lehetne minden embernek, persze azért örűljünk, hogy nincs mert még csúnya vége lenne...
de igazából csak a civilizált világ korlátolt gondolkodása teszi, hogy nem tudjuk már használni velünk született tehetségünket miszerint egy közös felettes énhez tartozunk és összeköttetésben állunk mindennel és mindekivel.
Vagy mivel is lehetne magyarázni az ezoterikát?
Ez igen egyszerű, amit el tudsz képzelni azt meg is tudod csinálni, legyen az bármi, akár egy sütemény akár az aznapi felelők névsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!