Most komolyan ti hisztek a démonidézésben? És hogyha tényleg van akkor miért lenne ez veszélyes?
De most tényleg mi történik ha egy ember megidéz egy démont?
Szerintetek látunk valamit vagy érzünk?
Van ilyen démonos dolgokrol például démonidézés video?
ijesztő....bocsánat:D:D:D
ja és még annyi, hogy démont nem egyszerű idézni, az a gond a démonokkal, hogy ők választanak ki embereket és addig maradnak, amíg komolyabb kárt nem tesznek egy emberben, nehéz őket eltüntetni, elzavarni...pl...ördögűző filmek
Elképesztő mi minden van a világban és mi nem hisszük el sőt nem is tudunk sok mindenről. Én egy nagyon fúrcsa fogadalmat tettem szilveszter este. Azt volt az hogy valahogy felkutatom ezeket az információkat, hogy hogy a fenébe is van pl: a Demonidézés, Reinkarnáció (mert meg figyeltem több esetben is) a boszorkányoknak nevezett jóslók hogy tudnak ilyen pontosan megjósolni a jövőt, sőőőt a multat (anyámnak meg jósolta tenyeréből melyik év melyik hónapjába szülletem én mikor ismeretlen személy volt, azt is meg mondta hogy van fiatal barátnőm ezt mind anya kezéből) vagy a Shaolinok és a Jogik hogy képesek ennyi ember feletti dologra, és az isten létezését is meg kérdőjelez tem/zem. Ezért én jártam 2 papnál, a nagyon öreg emberekhez mentem hogy meséjjen milyen megmagyarázhatatlan eseményekről tudnak, elkezdtem elolvasni a bibliát, ami sztem nagy dolog egy részben ateista embertől. És arra jutottam hogy hülyék vagyunk :D
Vagyis nem tudjuk felfogni, mit tudunk mi emberek, mert mi is tudunk(pl Édesapám nagyon sok ilyen magyarázhatat cselekményt tud csinálni). Szóval igen vannnak démonok, de hogy hol arra még nem tudok válaszolni de remélem 10 év múlva ha még meg lessz ez a kérdés jobban válaszolok :)
Addigis Sziasztok
egyszerűen el sem tudom képzelni h hol éltek
démon?
ez elképesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!