Meglehet úszni a világvégét? Ha igen akkor hogyan?
Egyrészt a világvége úgy gondolom nagyon egoista kifejezés. Nem a világnak lesz vége, csak az emberi fajnak, a világ ugyanúgy létezni fog. Másrészt meg az emberi faj kipusztulása azt jelenti, hogy senki se ússza meg. Tehát akkor miről is beszélünk? Nem lehet megúszni, hisz a fogalom szerint kipusztul minden élő emberi egyed. Ha átváltozol csótánnyá, akkor talán túléled. :P De ez is attól függ, hogy milyen katasztrófa nyomán pusztulunk ki.
A másik kérdésre meg:
Attól függ, hogyan robbanna fel a föld. Valószínűleg csak egy rövid villanás, és kész. Egy ilyen hordóerejű katasztrófánál az se biztos, hogy éreznénk egyáltalán valamit.
Ha klímakatasztrófa lesz,elér a jégkorszak,azt meg lehet úszni az egyenlítő környékén.
Ha 2012 című filmből indulunk ki(megolvad,és elcsúszik a földkéreg...)azt szerintük Afrikában lehet túlélni.
Ha meteor ütközik a Földbe,akkor megváltozik a Föld forgási sebessége,keringési ideje és annak iránya.Szélsőséges időjárás lesz,+-100 fok,és a cunamik,földrengések lesöprik az életet,porfelhő lesz évekig a légtérben,csak alacsonyabb életformák élhetik túl.
Ha kilyukad az ózon és kiáramlik a levegő a világűrbe,azt megszívta minden élőlény.
Ha jönnek a földönkívüliek,és lelőnek mindenkit:-)))
Válassz kedves kérdező,melyiket szeretnéd túlélni?
" másik kérdésre meg:
Attól függ, hogyan robbanna fel a föld. Valószínűleg csak egy rövid villanás, és kész. Egy ilyen hordóerejű katasztrófánál az se biztos, hogy éreznénk egyáltalán valamit.
"
ezt a részt nem értem. mi válthatja, ki hogy a Föld és a rajta lévő összes élőlény elpusztul egy másodperc alatt?
ez hihetelen nekem egy kicsit, hogy mindennek vége lenne.
ha pl. magyarországra esik be egy bolygó vagy bármi akkor miért nem csak a környezetünkben lévő országok pusztulnak el és miért a föld többi kontinense is?????
"ezt a részt nem értem. mi válthatja, ki hogy a Föld és a rajta lévő összes élőlény elpusztul egy másodperc alatt?
ez hihetelen nekem egy kicsit, hogy mindennek vége lenne. "
Ez nevetséges.
Ilyet csak egy antianyag robbanás okozhat, ha öszefutunk egy antifölddel. Ilyen viszont nincsen a mi világegyetmünkben.
A másik lehetőség pl. az, ha hamis vákuumból áll a világunk: akkor egy villanással felrobbanhat az egész bármikor. Ezzel meg szerintem azért fölösleges foglalkozni, mert segíteni sem tudunk rajta, megjósolni sem tudjuk - de még megmondani se, hogy tényleg ez-e a helyzet.
A többi "világvége" jóslat pedig nevetséges. Azok nem a világ, még csak nem is a Föld - csak az emberiség végéről szólnak.
Az pedig elkerülhető, ill. el is lehet előle menekülni.
"ezt a részt nem értem. mi válthatja, ki hogy a Föld és a rajta lévő összes élőlény elpusztul egy másodperc alatt? "
Hát jön a gonosz Darth Vader azt a halálcsillaggal szétrobbantja.Mit nem lehet ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!