Ufók, földönkívüliek léteznek?
Figyelt kérdés
Ti h gondoljátok?
és ha nem,miért?
ésha igen,miért?
és szerintetek meglátogatnak minket?:D
2008. szept. 29. 15:05
21/24 anonim válasza:
Szerintem léteznek földönkívüli lények.
Csak éppen nagyon messze tőlünk.
Hiszen azt azért nehéz lenne elhinni, hogy sok milliárd bolygó és galaxis közül itt van csak élet.
Én nem fogom magyarázni a történelmi eseményeket meg az evolúciót.
Szerintem egy értelműen léteznek földönkívüli lények
22/24 Valaki Renáta válasza:
Téged ez miért érdekel? Te miért vagy kíváncsi erre?
23/24 anonim válasza:
Nagyon messze vannak. Mondjuk teljesen mindegy hogy bringával vagy zűrhajóval megyünk úgysem érünk oda soha a mi technológiánkkal. És akkor még nem is a távolság miatt, mert az űr korán sem olyan mint egy tiszta óceán.
24/24 anonim válasza:
UFO-k, biztosan vannak. :-) Jelentése ugyanis azonosítatlan repülő tárgy, ami lehet akár egy jelzés nélküli műhold vagy repülő is.
Földönkívülieknek, legalább ekkora az esélye, ugyanis akkora az Univerzum, hogy a Földön senki és semmi (még a gépek sem) tudják felfogni. Az a kérdés, hogy milyen messze vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!