Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan játszam el, hogy...

Hogyan játszam el, hogy amnéziás vagyok?

Figyelt kérdés

Gondolom, most kinevettek, de már egyáltalán nem bízom a körülöttem levő emberekben.

Mit kéne ahhoz tennem, hogy hihető legyen az, hogy részleges amnéziám van?

Csak egy kis időre. Azért kellene, hogy megtudjam tényleg kétszìnűek e a körülöttem lévő emberek.

Talán egy kis változás is jól jönne.

Kérlek, csak komoly vàlaszokat írjatok.

2016. júl. 9. 19:26
 1/7 Vree ***** válasza:
83%

János! Jaj nem...Maris! Azaz, te a Maris vagy! Vagy mégse? És én ki vagyok?

Hú basszus nem emlékszem semmire! Ez a kar kié? Egyáltalán mi az, hogy kar?

Te, téged nem is ismerlek. Te meg...fú, csak arra emlékszem, hogy te egy nagyon nagy hülye vagy.

Feküdjek le? Jó, de mire? Ja, arra az ágyra...Ha úgy hívják...Jó ég most veszem észre, emberek vannak a házamban! Vagy nem is az én házam?

Azt tudom, hogy én vagyok én. De legalábbis valaki nagyon hasonló. Ez biztos.

2016. júl. 9. 19:32
 2/7 anonim válasza:
60%
Ha nincs színészi tehetséged akkor szinte semmi esélye.Úgyis elnevetnéd magad vagy elszólnád magad valamilyen megszokásból ,úgyértem nagyon kéne koncentrálnod hogy be szóld el magad pl valakit a nevén hívj meg stb. ☺
2016. júl. 9. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Miért az amnéziát akarnád eljátszani, ha a paranoiához színészkedned sem kéne?
2016. júl. 9. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Amit Vree írt, az a biztos lebukás, ha valaki picit is ért hozzá. :)
2016. júl. 9. 22:33
 5/7 anonim válasza:
Meg elvinnének tuti orvoshoz azt meg nem tudod átverni.
2016. júl. 9. 22:36
 6/7 Vree ***** válasza:
100%

#4 csak vicceltem xD De komolyan, ilyen kretén kérdés?

Ugye azzal kezdődik (legalábbis nálunk), hogy ilyenkor viszik az embert az orvoshoz, ahol úgyis rögtön kiderül,(mert az orvos se hülye), hogy szimulál.

Vagy kezdjük inkább azzal, hogy a rokonok se feltétlen veszik be. Ha meg mégis, akkor sose bocsátják meg, mert milyen dolog már, hogy valaki szellemi sérülést tettet és ebbe próbálja beugrasztani az egész családját? Én az ilyen embertől menekülnék, ha kiderül. (és kérd. nem arra játszik, hogy fenntartja az álcát egész életében. meg amúgy aki nem hülye, úgyis tudja/sejti.)

Ráadásul azt írja "egy kis változás is jól jönne.", szóval leginkább unalmában kezdene ilyen ökörségbe.

De tegyük fel, hogy az orvos "nem fizetnek nekem ezért eleget, legyen neki, ha aláírják a 'saját felelősségre' nyilatkozatot" alapon továbbküld, akkor mi van? Mehetsz további vizsgálatokra, hogy alkoholista/kényszeres gyógyszertúlhasználó vagy-e, nincs-e rejtett tumor.

Esetleg kiírnak munkahelyről. Közben a családnak játszod magad (amúgy mi van, ha kiderült, hogy igazad volt, és örömmel bedugnak egy diliházba?)

Szóval azt nem tudom, a kérd. rájön-e, hogy a családja kétszínű-e, de hogy a családja megtanulja ebből, hogy Ő igen, az tutibiztos.

2016. júl. 9. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit is kérdeztél?
2016. júl. 10. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!