Én abba a csoportba tartozom aki mindig év végén kezd el parázni h ilyen meg olyan rossz lesz a jegye. Na, talán ez a legrosszabb tulajdonságom. Szval, azt mondta a magyar tanárom még tavasz elején h az ő sulijában úgy volt h még a tz-ket is ki lehet javítani év végén. Na, itt felragyogott a szemem h van még esélyem ést azt szeretném megkérdezni h ez igaz? Utolsó pillanatra hagytam a dolgot és már megbántam de ha még van esélyem a javításra akkor most azonnal elkezdnék tanulni. Évközben kellett volna, de már mindegy. Köszönöm a válaszokat előre is! c:
Hát erre sajnos nem tudunk neked pontos választ adni, mert tanára válogatja, hogy ki mennyi javítási lehetőséget ad év végén a diákjainak.
Nem ismerjük a sulidat, se az oktatóidat, de nekem is volt egy-két tanárom aki az utolsó héten már csak azokat feleltette akik javítani akartak, szóval igen, azért vannak ilyenek ;)
2016. jún. 4. 11:33
2/8 A kérdező kommentje:
Ühüm. Arra gondoltam h hátha van ilyen előírás h a témazárókat év végén ki lehet javítani, mert egyébként meg nem, mert hát az piros jegy. Na mindegy, köszönöm! c:
2016. jún. 4. 12:21
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen szinten tanulsz, de ha magyarról van szó, akkor egyrészt figyelj a helyesírásra: a vesszőhiba is hiba; másrészt a magyart azt folyamatosan kell "tanulni", jobban mondva olvasni, olvasni, olvasni, de élvezetből, és nem azért, mert ezt vagy azt az írót tanuljuk éppen, hanem mert érdekel, mit írt,hogyan ír, milyen stílusban stb. Ebből áll a magyar tanulása, hogy megismerd az írókat, költőket, de ne csak azt, amit éppen feladtak, hanem a műveiket - ez a lényeg.
2016. jún. 5. 11:24
4/8 A kérdező kommentje:
Utulsó: köszi, de ez h jött a kérdésemhez? :D egyrészt annyit mondtam h a magyar tanárom mondta h náluk úgy volt h év végén tz-ket is lehet javítani. Attól független h a magyar tanárom mondta nem magyarból akarok javítani, hanem pl. matekból. Amit te leírtál arra magamtól is rájöttem volna h nagyrészt ebből áll a magyar, de nem ez volt a kérdésem. Szóval ha valaki ad választ a kérdésemre az írjon? :)
2016. jún. 5. 11:37
5/8 anonim válasza:
Előírás nincs erre, mint írtam, kizárólag a tanáron múlik hogy milyen lehetőséget ad a javításra, vagy ad-e egyáltalán.
2016. jún. 5. 12:00
6/8 anonim válasza:
"azt mondta a magyar tanárom még tavasz elején h az ő sulijában úgy volt h még a tz-ket is ki lehet javítani év végén."
Na, mégis csak kellene neked az a magyar tanulás!
1: AZ Ő SULIJÁBAN=ahol Ő tanult. NEM ott, ahol tanít!
2: Még ha ő így is csinálja - egyáltalán nem biztos, hogy a matektanár is.
3: Miért nem kérdezed meg őt?
2016. jún. 5. 23:09
7/8 A kérdező kommentje:
utsó: köszönöm, nem azért jöttem ide h magyarul tanuljak, azt megtanulom órán meg itthon és nincs szükségem a kioktatásra. Az, hogy egy közösségi oldalon és h egy magyar órán h írok, na a kettő között elég nagy a különbség számomra. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. jún. 7. 20:24
8/8 anonim válasza:
"hogy egy közösségi oldalon és h egy magyar órán h írok"
Ez azt jelenti, hogy ennyire becsülöd magad, és ezt az oldalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!