Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért veszélyes az asztrálutazás?

Miért veszélyes az asztrálutazás?

Figyelt kérdés
Egyszer olvastam és érdekel.
2010. ápr. 11. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért mert előfordulhat,ha gyakorlatlan vagy,hogy nem jutsz vissza a testedbe és hát...meghalsz!
2010. ápr. 11. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Az asztrálutazás nem veszélyes.Teljesen természetes dolog.Álmunkban is gyakran elhagyjuk a testünket ,csak annak akkor nem vagyunk tudatában.

Néhányan azért tartják veszélyesnek,mert úgy gondolják,hogy a lélek nem fog visszatalálni a testbe,vagy esetleg"valami"elfoglalja a fizikai testüket,míg ők kinn vannak.Vagy azt tartják veszélyesnek,amit "odakint"az asztráltérben tapasztalnak,ott ugyanis találkozhatunk asztrálutazókkal,szellemekkel,másdimenziós lényekkel.Mindegyik félelem alaptalan.

A lelket egy "ezüstfonál"kötei össze a fizikai testtel,ez az összeköttetés csak a fizikai test halála után szakad meg.A fonál visszarántja lelket esetleges vészhelyzetben.

Vannak,akik szándékosan próbálkoznak asztrálutazással,ehhez sok gyakorlásra van szükség.Érhetik fura meglepetések az embert ennek során,de ez ugyanolyan veszélytelen,mint a spontán testelhagyás.

2010. ápr. 11. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor volt már részem asztrálutazásban többnyire spontán,bár szándékosan is összejött egyszer-kétszer.Hát,voltak hajmeresztő élményeim is.De azért,még élek...úgy tűnik...
2010. ápr. 11. 12:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, elmondanád ezeket a történeteket?
2010. ápr. 11. 12:45
 5/9 A kérdező kommentje:
És persze további történeteket és válaszokat várok másoktól :)
2010. ápr. 11. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
És veszélyesnek hallottam, de nem értek hozzá. Szerintem mentálisan mindenképpen össze tudják zavarni az embert.
2010. ápr. 11. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Velem is történt már hasonló de nem történt meg teljesen csak éreztem hogy kezdek "kiszakadni" a testemből,nagyon furcsa érzés.Régebben nem is halottam erről a dologról ha valaki mondja talán el sem hiszem.Amikor legelőször történt akkor még nem féltem és félig sikerült is a testelhagyás mert felültem az ágyon úgy hogy a testem még mindig feküdt.Hangos zajjal kezdődik az egész de olyan is volt hogy süllyedő érzést éreztem.Azóta többször is majdnem megtörtént de amióta először előfordult velem ez nagyon félek ,szabályos halálfélelmem van.Voltak olyan esetek hogy éreztem ahogy emelkedek ki és alig tudtam "visszatérni" próbáltam megmozdulni de nem sikerült csak "mentem kifelé". Ezek csak pár másodpercig tartottak.Tudatosan sosem sikerült előidézni bizonyára a félelem miatt.
2010. ápr. 12. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az asztrálutazástól TÉNYLEG meg lehet hülyülni. Szóval, csak óvatosan. Az egyik ismerősöm játszott ilyesmikkel, mondta, hogy látja mások álmait, úgy hogy éjjel meglátogatja őket. mostanába már nem beszél, csak motyog. Tán rossz álmot lesett meg...
2010. ápr. 15. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Tény hogy nagyon összetudja zavarni az embert ha történik vele ilyesmi.Azért az ilyen tapasztalások elég ritkák.Mondhatni aki ilyen dolgokkal foglalkozik kicsit kiesik a megszokott életből.
2010. ápr. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!