Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van olyan IQ teszt, ami nem...

Van olyan IQ teszt, ami nem mér időt?

Figyelt kérdés
Rég el akarok menni egy IQ tesztre - már csak azért is - de utoljára brutálisan lebőgtem. Felismertem az összes mintát, de rengeteget tököltem vele. Elkezdtem motyogni a helyes megfejtést, kiválasztottam a helyes választ de ha ötvenszer nem ellenőriztem akkor is, ha biztos voltam benne, akkor egyszer sem. Ketyegett az idő, és a pszichológus majdnem kiküldött már a teremből is. Megkértem rá, hogy kapcsolja ki az órát, nézze a falit, mert akkor jobban menne, és ne nézzen nagy szemekkel de azt mondta nem teheti. A teszt felénél pánikroham szerű tüneteket produkáltam. Van olyan teszt - nem online, szakemberes - ahol nem ketyeg az ember felett a stopper?

2016. máj. 19. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az IQ teszt ugy van kalibralva, hogy adott nehezsegu feladatot adott ido alatt megoldva jon ki a helyes IQ. Ha ott ulhetsz rajta napestig, molyolhatsz, motyoghatsz, hatvanszor atirhatod, akkor nyilvan minden faladatot meg tudsz majd oldani es kijon hogy 200 az IQ-d. CSak epp nem lesz igaz.
2016. máj. 19. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
na igen. az idő is fontos tényező, amit neked be kell tudnod osztanod, és kezelni a stresszt.
2016. máj. 19. 14:12
 3/7 Alain Delon ***** válasza:
100%
Szerintem neked nem IQ-teszt miatt kéne pszichológushoz menned, hanem pánikkezelés miatt.
2016. máj. 19. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Óhh, én végtelen idő alatt azokat a kérdéseket is jól megválaszolom, amiket fel sem tettek.
2016. máj. 19. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Neked orvos kéne, nem iq teszt.
2016. máj. 20. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok a szokás hatalmában. A stresszkezelésed kialakulhat ha gyakran jársz tesztre. Bármilyen tesztre, ahol időre kell teljesíteni. A Mensa IQ tesztet tetszőlegesen sokszor el lehet végezni. Kérdezd meg a hivatalosokat, hogy hány teszt variánsuk van? Mindegyikre jogosult lehetsz. Egyet már elhasználtál, a következőn már nem pánikolsz ennyire. Kitartást kívánok, a ketyegő órát meg lehet szokni. Gondolj az iskolai zárthelyikre. Ja, ha elhasználtad a magyarországi variánsokat, akkor irány külföld, ne nevess, ott is tesztelhetsz és érvényes az eredmény.
2016. máj. 20. 20:38
 7/7 Alain Delon ***** válasza:
Amúgy meg ne csinálj ügyet magadnak az ikuból. Ha nem mész neki a mozgó villamosnak vagy egyéb mozgó járműnek, az ún. ikud pont megfelelő. A többi csak kábítás. Mindig kell valami, amivel bolondítsák a jó népet.
2016. máj. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!