1.5 re állok történelemből, milyen jegyet kell még szereznem hogy év végére meg legyen a 2-es?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 20:52
1/11 anonim válasza:
remélem megbuksz, annyi szövegértésed sincs hogy a megfelelő kategóriát kiválaszd a kérdésednek. a 40 éves lelkes élettelen HF íróknak lepontozni válaszomat a piros kézre kattintva lehet. A tudományok kategóriában semmilyen tudomány sincs. Ezen az óldalon...
2/11 anonim válasza:
Ezek szerint matekból is buksz :D
3/11 anonim válasza:
Attól függ hány jegyed van és az adott iskolában hogy számolnak átlagot,de remélem matekból is buksz és nyáron megtanulod mindkettőt.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ezt a tanárral kéne megbeszélned. Ha még az összes jegyedet is ismernénk, és ez alapján tudnánk azt, hogy milyen érdemjegy vinné fel az átlagodat 2 fölé, akkor sem tudnánk azt, hogy a tanár maga mit vár el. 1,5-et már felfele lehet kerekíteni, de általában azért ez nem egészen így működik. Tanára válogatja, hogy mit vár el a 2-esért. Én azt mondom, a tanárodat kérdezd meg ez ügyben.
6/11 anonim válasza:
Két 5-ös szerintem tuti elég lesz. Hajrá.
7/11 anonim válasza:
Magyarból sem ártana még némi okítás.
8/11 anonim válasza:
Az még hagyján, na de matekból vajon hogy kell majd teperned...
9/11 anonim válasza:
Ez leginkabb a tanar joindulatatol fugg. Ugy gondolom egyik tanar sem azt akarja, hogy jol meghuzzon valakit. De bizonyitani kell, es latnia kell, hogy akarod. En is alltam mar hasonlokeppen,de a tanar megtudta hogy el kezdtem igyekezni es o is joindulatuan allt hozzam. Probald jelezni neki, hogy szandekodban all atmenni es megteszed amit csak tudsz es tedd is meg. Nem lesz gond.
10/11 anonim válasza:
talán a legegyszerübbet javasolom.tanuld meg azt a fene történelmet,egyrészt jó érzés lesz mert eddig nem tudtál semmit.
még az is lehet hogy megszereted. a másik meg -nem kell matekoznod.
miért?
mert megtanultad-és innentől egy gonddal kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!