Hol hideg az ország? Nem volt igazi tél jó ideje már. Az április pedig ősidők óta "bolond" hónap. Egyik nap süt a nap,meleg van, másik nap esik az eső és hűvös lesz. Stabilan 20 fok felett nem az áprilisi hónapban kell számolni még.
2016. ápr. 24. 15:15
2/12 anonim válasza:
Tartós kemény tél nincs évek óta , 3 éve a nyár perzselő hőségbe tör ránk . Novemberben is kellemes volt az idő .
2016. ápr. 24. 15:20
3/12 anonim válasza:
> „nem volt 3 egymást követő nap, amikor csupa kellemes, szél és esőmentes idő lett volna, stabilan 20 fok felett.”
Én úgy emlékszem volt. Ki is száradt a föld veszettül.
2016. ápr. 24. 16:00
4/12 dellfil válasza:
Mindig is voltak - viszonylag rövid távú, pár éves ciklusú - ingadozások az időjárásban. Amellett nagyon is véletlenszerűen csinálja. Az időjárás már csak ilyen. :D
(Az utóbbi pár évben éppen hogy nem voltak melegek a nyarak. Eltekintve egy-két napig tartó kánikuláktól. Havonta három- négy alkalommal nyáron.) :)
Mivel ez a méréssorozat városban történt ezért nagyon kritikusan kell kezelni az értékeket. Azaz kettő-három Celsius fokkal is több van a városokban, (télen-nyáron!) és nagyobb lehet a hőingás mint a városokon kívül. Persze aki városban éli át a nyarat...
2-3 hete egy héten keresztül rövid ujjú pólóban járkáltam... Ráadásul kifejezetten jó idő volt (tegnapig) áprilishoz képest és most sem meglepően rossz az időjárás.
dehogynem volt, már kb két hete kabát nélkül, rövid cuccban rohangálok. személyszerint nekem jobban bejön ez a fajta kellemes napsütéses idő mint ami nyaranta szokott lenni, hogy egész nap ki se lehet mozdulni, mert azonnal felforr az agyvized ha kilépsz az utcára.
2016. ápr. 24. 18:10
9/12 TappancsMancs válasza:
Az éghajlat 100 millió éve sokkal melegebb volt, az Antarktiszon szubtrópusi éghajlat volt, jegesedés szinte nem is volt és a tengerszint 200 méterrel is magasabban volt. A mai Németországig trópusi esőerdők voltak, és a pálmahatár Grönlandig ért fel és a skandináv országokig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!