Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan puskáztok?

Hogyan puskáztok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 09:43
 1/7 anonim válasza:
Általában ez nálam tanár függő... van olyan, akinél általában a padban van a füzet és mindent ki lehet irni, vagy táskában, tolltartóban 1 kis cetli, ilyenek...:)
2010. ápr. 6. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Sok-sok órás munkával bemásolom az agyamba a tananyagot, és onnan írom ki a dolgozatba. Tuti módszer, mert a fejembe nem lát bele egyik tanár sem.
2010. ápr. 6. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A puska elkészítésével már negyedrészben megtanulod az anyagot. Nehéz volna még egy kis időt rászánni, hogy valóban tudjad, és full biztonságosan, jó dolgozatot írj? Én is b@sztatásnak vettem ezt a "magadnak tanulsz" dolgot 15 évvel ezelőtt, de mára megértettem, hogy mennyire igazuk volt. Amúgy sokszor a dolgozat papírlapja alá tettem a puskát (általában nem látszott át). Ott sose keresték, és simán bele tudtam nézni, feltűnő sem voltam vele.
2010. ápr. 6. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van csuklószorítód, a cetli egyik végét tűrd alá, a másik kis véget pedig hagyd a tenyerednél, igy amikor a tanár nem figyel, kihuzhatod, csak le ne bukj:D
2010. ápr. 6. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Sehogy
2010. ápr. 7. 01:33
 6/7 anonim válasza:

Ezer meg egy módja van a puskázásnak. Tanár, tantárgy, hely függő.

Matek/fizika/kémia dogánál pl. számológépre ráírod a megoldást. Földrajzon, ha használhatsz atlaszt, beírod oda. Írhatod padra, melletted a falra, a tenyeredre, használhatsz puskatollat (<- bár ezt lehet, hogy már felismerik).

De jobb lenne, ha megtanulnád, azt amit kell :)

2010. jún. 2. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nekem az volt hogy mire megírtam a puskát megtanultam

Egyebként félig átlátszó vonalzó hátuljára ragasztottam egy vékony cetlit.Azelőtt A7es papírlap a tolltartóba.De nem kellett használnom mert rájöttem hogy tudom fejből...Aztán volt egy szó amit nem tanultunk és ezért még azon az órán újraíratta a fél csoporttal(amelyik csoportjában az a szó volt),én is benne voltam,akkor ugye a tanár már jobban figyelt,mert kevesebben voltunk,észrevette a lapokat,megkérdezte hogy ugye nem puska,majdnem lebuktam miközben nem is használtam,és fejből megírtam 5re...Szerencsére figyelni szoktam általában órán(legalábbis úgy tűnik),szóval szerintem azt hiszi szerettem(latinról van szó és utálom) és ez nála sokat számít.

2010. júl. 10. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!