Miért szikrázik a nutellás kenyér a mikróban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 00:35
2/8 anonim válasza:
Nem aranyszegélyes tányéron kellene melegíteni talán.
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem a kenyér szikrázik,hanem a tányér!
4/8 anonim válasza:
Miért melegíted meg a nutellás kenyeret? :-OO
5/8 A kérdező kommentje:
A hideg házban a nutella betonná dermedt. Ilyen állapotában viszont nem lehet kenyérre kenni. A nutellának megkéne olvadnia a mikróban, de ha már olvad, olvadjon rá a kenyérre rögtön. Egy mezei porcelán kistányérra raktam kenyeret, arra nutella kockát, és így be a mikróba. Kis idő után lehetett ezt a jelenséget megfigyelni.
2010. ápr. 6. 16:54
6/8 anonim válasza:
Azért, mert jó eséllyel került bele az alufóliából, ami a tetején van az üvegnek. Ahogy olvadt ki a "tömb", úgy a felszínre került az alufólia darab, így előidézhette ezt a roppant érdekfeszítő jelenséget.
8/8 anonim válasza:
nekünk meg valami el volt romolva a mikróval azt kigyulladt de amint lekapcsoltuk elaludt tök vicces volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!