Valaki, aki tud angolul elolvasná nekem?
Nem kell fáradnod a pontos fordítással, csak írd le pár mondatban mi áll benne!!!
Lééééégyszíííííííííííííí!Köszönöm
Jaj,bocsiiiiiiiiiiiii!!!
pill
Mindjárt gondoltam, hogy nem is tudsz angolul, eszed ágába nem volt lefordítani csak kötekedtél kicsit!!!!:P
Légyszi,akinek módjában áll és van 5 perce vessen rá egy pillantást!! Köszike!!!!
"A kérdező kommentje:
Mindjárt gondoltam, hogy nem is tudsz angolul, eszed ágába nem volt lefordítani csak kötekedtél kicsit!!!!:P
Légyszi,akinek módjában áll és van 5 perce vessen rá egy pillantást!! Köszike!!!!"
Pár pár perc múlva ilyet visszaírsz amikor más felajánlotta a segítségét... tudod ezt lefordítani nem egy 5 perces feladat.
Még talán kedvem is lett volan segíteni, de látva, mekkora s*ggfej a kérdező, inkább nem fáradok...
Egyébként annyi, hogy az illető megnézta azokat az ősi szövegeket Indiában, amelyeket pálmalevelekre írtak. Ezek közül az egyik az ő személyes levele volt, amely leírta az életét, és szerinte nagyon pontos volt. Ha több kell, tanulj meg angolul. Persze én sem tudok angolul, csak kötekszem.
[link] <itt nézelödj;)
Igazábol szerintem mindent leírnak ami fontos...
Multkor láttam pont erről egy dokumentumfilmet, elég érdekes.:)
Izzy
én lefordítottam, tessék (röviden):
Az öreg juhász ül a kutyájával a fa tövében és éppen ebédel. Arra megy a Gazsi, és meglátja, ahogy a juhász ínycsiklandó falatokat kanyarít a szalonnából.
Meglátja az öreg juhász, megkérdi: No Gazsi, kérsz e egy harapást? Erre Gazsi: no odjá öregapám!
No erídj Buksi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!