Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit tudtok a 3D-s moziról?

Mit tudtok a 3D-s moziról?

Figyelt kérdés
Mindent amit csak tudsz írd le lécci! (link, videó is jöhet) Előre is köszi! Értelmetlen válaszoktól kíméljetek!
2010. ápr. 4. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
google.com
2010. ápr. 4. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:

a szemnek állítólag nagyon nem tesz jót

valahol olvastam is róla egy tanulmányt

2010. ápr. 4. 20:12
 3/10 A kérdező kommentje:
gúglt néztem, az volt az első
2010. ápr. 4. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha szemüveges vagy, akkor kész rémálom a 3D-s film a moziban!!!!!!
2010. ápr. 4. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezek hogy: Hogyan működik a 3D-s mozi?
2010. ápr. 4. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Hú, hát ezt értelmesen nem tudnám neked leírni, de valamelyik nap, pont ez volt a TV-ben. Tök érdekes volt. Bizti fent van a neten, megkeresem neked!:)
2010. ápr. 4. 22:34
 7/10 A kérdező kommentje:
azt megköszönném mert gúglben 40 oldalt végignéztem és majdnem mind palace cinemas meg ilyenek...
2010. ápr. 4. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok, h ha a szemüveg nélkül nézed, akkor olyan mintha több rétegben lenne nyomtatva, de úgy h nem illeszkedik. a piros kicsit balra lóg ki, a kék kicsit jobbra. Azt hiszem. De a működédét sajnos nem tudom :(

A károsságról meg annyit h imax-ban a mozi előtt egy fószer hangosbemondta h rosszullét esetén mit kell tenni...

2010. ápr. 4. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:
van több technológiájú mozi , én az imaxet tudom hogy úgy van hogy a szemüveg lényegében két polár szűrő a két lencséje, vagyis csak egy egy irányból érkező egyenes irányú fényt engedi be a másik irányból érkezőt kizárja így választja szét a két szem által látott képet, jobb szem a jobbról érkező képet kapja bal szem a balról érkező képet, aztán konkréten hogy oldják meg azt nem tudom de a vászon se igazi vászon hanem egy begörbített homorú fal, gondolom így tud oldalról érkezni a fény
2010. ápr. 5. 00:20
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az (értelmes) kommenteket, most találtam anyagot! Nem kell több komment (a hülyébbek kedvéért)
2010. ápr. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!