Tudnátok mondani jó scifi könyveket?
Figyelt kérdés
Legutóbb Kim Stanley Robinson Aurorát olvastam, és nagyon tetszett
Valami ehhez hasonló komolyabb könyvet szeretnék még olvasni
2016. jan. 25. 01:51
11/15 anonim válasza:
Ja, ha már olyan alap szerzőket is ér írni, mint Asimov, Lem, Dick vagy Gibson, akkor Frank Herbert: Dune.
Magyarból: Zsoldos Péter: A Viking visszatér. (Nem ANNYIRA sci-fi, inkább karakterdráma, de a jó sci-fi általában "nemannyira sci-fi" egyébként is.)
13/15 anonim válasza:
És aki relatíve friss, fiatal, magyar, és eddig megjelent minden könyve nagyon jó és érdekes témába nyúl bele teljesen újszerűen: Brandon Hackett (Markovics Botond). Külön ajánlom az "Isten gépei" és a "Poszthumán döntés" c. regényeit, ezek talán az eddig legjobban sikerült művei (szerintem).
14/15 Wadmalac válasza:
Az időutazás napját olvastam, 8/10-re értékelném. :)
15/15 anonim válasza:
Van már folytatása is "Az időutazás tegnapja" címmel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!