Mostanába látomásaim vannak szellemekkel kapcsolatba. Igazam lehet? . Léteznek szellemek vagy csak bediliztem?
Olyanokat látok hogy kinézek az ablakon és a kapu előtt elsuhan valami fekete árny...meg próbálok elaludni becsukom a szemem és két ilyen világító szemet látok közeledni és egyszerre csak kinyitódik a szememO_O
ez ijesztő...
15:04
Igen,és mi céluk lett volna,főleg,hogy aki felkiáltott a messzeségből ki sem szúrhatta senki,ha mi voltunk a célpontja..kinek és mi oka lett volna ezt tenni?Miért nem lehet,miért olyan nehéz elfogadni,hogy vannak dolgok,amikre még nincs magyarázat?Ez marhajó,hogy ha leszállnak az ufók,azt keresed majd,hol a kandikamera,és le akarod tépni a bőrüket,ahelyett,hogy rájönnél,hogy jééé...léteznek!!És te évekkel utána is keresni fogod a cipzárt a testükön,és mivel a lehetőséget sem adod meg a létezésüknek,nem bírod majd elviselni,hogy nincs igazad,és belebolondulsz..és narancsgömbök,amiket láttunk,valószínű,hogy irányítható kerekre fújt lufik voltak,mécsessel,és az irányítója keresztül úszta a Dunát,hogy a túloldalt is tudjon ijesztegetni vele embereket,mert ez a hobbija,ugye??
Vagy esetleg gömb alakú madarak voltak szárny nélkül,akiknek égett a gyomruk,ezért világítottak? :D Az emberek képesek olyanokkal magyarázni a dolgot,amit nem tudnak felfogni,hogy kész nevetséges..
bocs,azt hittem ezt itt is leírtam,de röviden narancsos világító gömböket,négyet láttunk nemrég,mi is pont négyen voltunk,és a távolból felkiáltott valaki,hogy az meg ott mi a f@sz???Erre értettem az előbbit..Amúgy a gömbök lassan elkanyarodtak a dunán átmentek,és eltűntek a messzeségben..szerintünk ufójelenség volt,mert nincs az a gömbvillám,ami így nézne ki,és nem négyesével,nem lassan,és nem kanyarodva haladnak..
ha meg a szellemekről van szó,bent voltunk a lakásba..
figyelni fogom a sok marhát,aki nem fog tudni beletörődni,ha egyszer leszállnak az ufók,és rohannak majd a pszichomókushoz,hogy azt hallucinálták,hogy jött a földönkívüli..és ha a hiradó is mondja,akkor meg nézik,mikor mondják,hogy csak vicceltek,és ha nem,ha tök komoly az egész,kitépik a hajukat,és mennek a zárt osztályra,mert ön és közveszélyesek lesznek a bekövetkezett tényektől..nem kéne belegondolni,mi van,ha mégis?Szokjatok hozzá a gondolathoz,mert az sincs kizárva,hogy az ufók még a mi életünk alatt lelátogatnak segítséget adni,persze ha majd nem puskákkal várjuk őket..
Lol utolsó jót nevettem rajtad:D
Én nem tagadom, hogy létezik a földön kívül értelmes élet, de nem is tartom valószínűnek, pláne, hogy ide látogatnának. Ezek szerint akkor szerinted Zeusz meg istentársai és léteztek? Mert ugye a görögök látni vélték őket. Vagy ők is földönkívüliek voltak? Ja és ha valóban ÉRTELMES élőlények a földönkívüliek, akkor meg se próbálnak velünk kapcsolatba lépni. Méghogy segítenének nekünk:D Jó vicc:)))
én egyébként úgy gondolom hogy vannak akik az ufókban hisznek és hülyének nézik azokat akik a szellemekben hiszenk(pl.)és ez igaz fordítva is...
én hiszek a szellemekben és nem nézem hülyéknek akik hisznek az ufóknak de én nem hiszek az ufókba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!