Verset írok az emlékekről, de elakdatam. Valaki segít?
Figyelt kérdés
Éppen ott tartok, hogy kiskoromban a bánatom elűzéséhez elég volt csupán egy ölelés. (persze rímbe szedtem) Elakadtam.. Mivel folytassam?2015. nov. 24. 19:00
1/3 anonim válasza:
Kicsit vicces, hogy pont tőlünk kérsz segítséget, mivel nekünk fogalmunk sincsenek a te emlékeidről. De hát ha akkor elég volt csupán egy ölelés, akkor lehet, hogy most már nem elég? Azért kérdőjellel, mert ez megint csak te tudhatod. Akkor viszont haladj a jelen felé, úgy akkor tart valahova, hogy mennyit változtak a dolgok.
3/3 EagleHUN válasza:
Ha verset akarsz írni annak te magadnak illetve gondolataidnak kell lennie, azokat belefogalmazva belerímelve.
Ha mások írják meg helyetted, vagy akárcsak irányt mutatnak az már nem te vagy, nem a te versed csak valami katyvasz.
Elvész az alkotás öröme számodra, és elvész a versed hitelessége az olvasóid számára.
Ha nem jön az ihlet, akkor tedd félre olvass valamit akár hasonló témában is, vagy keresgélj a neten mások hasonló gondolatai közt.
Nem versenyfutás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!