Melyik iskolát választhatnám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most megyek majd gimnáziumba fodrász szakközépbe szeretnék menni de nem tudom melyikbe mennyek...mindenhol ahol nem kell felvételi 7.év végi jegyeket és 8. Fél évi jegyeket nézik kereken 3.0 ra állok nem tudom hova vennének fel ): tudnatok nekem olyan iskolakat irni ahova konnyu be jutni nem szeretnek felvetelit irni mert szamolasi nehezsegeim vannak...(budapesti iskolakat irjatok ) a normalis valaszokat elore is nagyon koszonom2015. nov. 13. 18:30
1/4 anonim 

válasza:

Nekünk a szakközépbe 2-est is felvették. Sajnos...
2/4 A kérdező kommentje:
Melyik iskola csak kivancsisagbol kerdem
2015. nov. 13. 18:45
3/4 anonim 

válasza:

Egy vidéki. De mindenhol ez van, sajnos. Az oktatási rendszer egyre gyengébb. Már főiskolán tanítják, azt ami annak idején a szakközépbe....
4/4 anonim 

válasza:

Az Egyetemi képzés ami még való valamire, csak tudjon az ember felkapaszkodni, ahhoz képest nulla előképzetséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!