Hőálló műanyag fajtákat tudok mondani?
Figyelt kérdés
mi az anyag neve ? milyen anyagból készült ? a hőálló műanyag megnevezés nekem kevés.
köszönöm
2015. nov. 7. 13:23
2/7 A kérdező kommentje:
és teflont lehet kapni 20mm átmérőjű csőként ? vagy csak egy bevonó anyag?
2015. nov. 7. 14:17
3/7 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan műanyag amely 750 Celsius fokig hőálló.A teflont is csak 260 Celsius fokig ajánlják.
4/7 Szirty válasza:
"Hőálló műanyag fajtákat tudok mondani?"
Nem tudom. Tudsz?
5/7 anonim válasza:
Én inkább valamilyen kerámiára gondolnék azok bírják az ilyen hőmérséklet tartományt.(750 Celsius fok)
6/7 anonim válasza:
53,23 + áfa magyar forintért csak 150 °C-ot hiszek el.
750 °C hőmérsékletet még a szilikon-műanyagok sem viselnek el károsodás nélkül.
Bár már láttam olyat, hogy ipari feszültség alatt lévő szilikon szigetelésű vezetéket gázláng ért. A vezeték szigetelése fehér hamuvá vált, de egyben maradt. Még a biztosítékot sem "verte le".
A tűz eloltása, és feszültség mentesítés után a vezeték maradványát fehér porrá lehetett morzsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!